2777
2789
عنوان

امروز بچه هام ناهار نخوردن خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2149 بازدید | 31 پست
۴ سال و نیم و۲ سال 

دوساله که حالیش نیستولی۴ساله رو بهش رو نده که ۲ساله هم بشه مثل خودش!

من اگر بچه هام غذا نخورن خوراکی میان وعده رو لهشون نمیدم!!

درواقع هرکی غذاش تموم بشه میتونه خوراکی میان وعده بخوره!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درست نمیشن زن عموی من بچه هاش یکی ۱۰ یکی ۷ یک بار یک هفته باهاشون لج کرد غذا هایی که دوست نداشتن درست کرد بخورن ولی اونا عین یک هفته رو هیچیییی نخوردن..آبجی کوچیکمم بد غذاست هرچی گولش میزنیم از پیاز بدش میاد میخوره بعدا بالا میاره خوشش نمیاد

اوه اوه 

تربیتش کن که ببخشید بعدا پدرت درمیارن اونم‌پسرررر جماعت

یه لنگه اشو ما داریم بسکه‌نی نی به لالاش گزاشته مادرم حالا بااینکه ۲۷سالشه غذا باب میلش نباشه پرت میکنه‌روفرش پرده و....

بگو همینه‌که هست میخوری بخور نمیخوری بروبخاب یکی دوبار دیگه هرچی پختی میخوره تضمینی

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
۴ سال و نیم و۲ سال 

عزیزم خیلییی کوچیکن من فکر کردم حداقل ده سال دارن 

بچه ها تواین سن اکثرا بد غذان طبق ذائقه اشون غذا درست کن 

ببین چی دوست دارن همونو درست کن من از روزی ک دخترم غذا خور شده کلی ازغذاها رودرست نمیکنم یکیش قورمه سبزیه ،جوجه،خورشت بادمجون،فسنجون یکم اذیت کننده اس ولی ب مرور بهتر میشن نگران نباش 

همیشه تاپیکاتومیخونم امروز  شانسی زود دیدمت نزار براشون عادی بشه دخترت هرکاری پسرت بکنه اونم تقلید میکنه یه تنبیه کوچولو درحد هشدار بده پسرت دخترتم ببینه دیگه این کارونکنن وگرنه هرچی درست کنی اینجوری میکنن

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

غذاها رو بذار یخچال بلاخره گشنشون میشه میخورن... شوهر کنم خیلی التماس بچه ها رو میکنه غذا بخورن بچه هام قر میدن نمیخورن... وقتی شوهرم نباشه به من التماس میکنن غذاشون بدم همون غذا رو چنان با اشتها میخورن چون گشنشونه

عزیزم دودفعه گشنه بمونن درست میشن بچه هامنم غذا نمیخوردن خوارکی بهشون ندادم گفتم هرکی گشنهس غذا بخوره گشنه شدن یه جوری غذا خوردن که انکاری یه ساله هیچی بهشون ندادی😂

تاکوچولون باید درست بشن بزرگ بشن دیگه حساب نمیبرن خودشون میرن خوراکی برمیدارن میخورن