2777
2789

با آموزش زبان برای تحصیل تو مقطع دکتری چه کشوری رو پیشنهاد میدید؟

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه یخورده درمورد رشته ی مهندسی it و بورسیه ی فول فاند برای رفتن به کره جنوبی راهنمایی بفرمایید؟ چ چیزهایی نیاز هست؟

برای مقطع کارشناسی 

ترس با تو همون کاری را میکنه که قیچی با پرنده میکنه پس نترس تا بتونی اوج بگیری..🌱
کشور هایی که انگلیسی زبان نیستن مثل آسیای شرقی یا آلمان و فرانسه

مطمئنید؟

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

من دوازدهمم رشته انسانی زبانم متوسطه اما اگ لازم باشه میتونم تقویتش کنم البته اینک من اهل ایران نیست ...

اگه دیپلم رو معدل بالای ۱۸ بیاری و مدرک زبان آیلتس یا تافل بگیری و رزومه خوب مثل مقاله و مدرک های فنی و حرفه ای در زمینه رشتت جمع کنی بله حتما

من آیینه تو هستم...
میشه یخورده درمورد رشته ی مهندسی it و بورسیه ی فول فاند برای رفتن به کره جنوبی راهنمایی بفرمایید؟ چ ...

رشته it خیلی فاند داره کره جنوبی

مدارک فنی حرفه ای جمع کن و آیلتس 7 بگیر و اگه میتونی تاپیک بگیر. تاپیک مدرک زبان کره ای هستش

اواخر شهریور ماه هر سال ددلاین کارشناسی بورسیه GKS میاد که داخل سایت Study in korea آپلود میشه میتونی بری گایدلاین سال های گذشته رو بخونی

در کل برای کره سعی کن زبانت خوب باشه و معدل بالای ۱۷ هم میخواد دیپلمت

من آیینه تو هستم...
رشته it خیلی فاند داره کره جنوبی مدارک فنی حرفه ای جمع کن و آیلتس 7 بگیر و اگه میتونی تاپیک بگیر. ت ...

مرسی عزیزم :)

ولی مدارک فنی حرفه ای تو چه رشته هایی را بگیرم؟

ترس با تو همون کاری را میکنه که قیچی با پرنده میکنه پس نترس تا بتونی اوج بگیری..🌱
رشته it خیلی فاند داره کره جنوبی مدارک فنی حرفه ای جمع کن و آیلتس 7 بگیر و اگه میتونی تاپیک بگیر. ت ...

بنظرتون it بازار کار داره توی کره؟

اگه اونجا تحصیل کنم میتونم کار راحت پیدا کنم؟

متوسطم

اول تعیین سطح درست باید بدی ببینی دقیقا چه سطحی هستی

کتاب های مایند ست ۱ تا ۳ رو تهیه کن سعی کن زبان عمومی رو تقویت کنی و پادکست برای تقویت لسنینگ گوش کنی و رایتینگ و اسپیکینگ رو تقویت کنی برنامه ای هست به اسم اسپیکی که میتونید پارتنر زبان انگلیسی از کشور های دیگه پیدا کنید

من آیینه تو هستم...