2777
2789

بشین خودتو از پله ها دونه دونه با کمک‌ دست هات بالا پایین کن مثل پشت بازو زدن تو حالت نشسته 

میشه برای بازگشت محبت شوهرم به من وآرامش و خوشبختی به زندگیم یه صلوات یا امن یجیب مهمونم کنین؟🥺🥲سوال ورزشی داشتین بپرسین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🥰

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بشین خودتو از پله ها دونه دونه با کمک‌ دست هات بالا پایین کن مثل پشت بازو زدن تو حالت نشسته 

با عصا زیربغل نمیشه پس؟

آخه من امتحان ترم دارم بعد احساس خجالت میکنم اینجوری تو مدرسه😂

با عصا زیربغل نمیشه پس؟ آخه من امتحان ترم دارم بعد احساس خجالت میکنم اینجوری تو مدرسه😂

شدنش ک میشه ولی خطرناکه عزیزدلم

الهییی اذیت میشی بگو برات سوال هارو بیارن پایین خدایی نکرده نخوری زمین این بار ی مساله ی دیگه برات پیش بیاد بهشون بگی مطمئنا برات انجام میدن 

استخوان کجات شکسته؟

میشه برای بازگشت محبت شوهرم به من وآرامش و خوشبختی به زندگیم یه صلوات یا امن یجیب مهمونم کنین؟🥺🥲سوال ورزشی داشتین بپرسین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🥰
شدنش ک میشه ولی خطرناکه عزیزدلم الهییی اذیت میشی بگو برات سوال هارو بیارن پایین خدایی نکرده نخوری ز ...

مرسی عزیزم❤️

از شانس استخوانای انگشتام شکسته 😂

مرسی عزیزم❤️ از شانس استخوانای انگشتام شکسته 😂

عزیزدلم...انشاالله زودی خوب میشی انگشت زود ترمیم میشه غصه نخوریااااا

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز

داغ ترین های تاپیک های 2 روز گذشته

عاشق شدین

kkkkkkkkkkk | 11 ساعت پیش