2777
2789
عنوان

دوستم شوخی شوخی کلی تخریبم کرد

1362 بازدید | 80 پست

من جدا شدم  و یه بچه دارم 

شاغل نیستم اما تحصبلات دارم

با ی سری کارا ی پولی تو بانک دارم سود میگیرم وخونه هم یه واحد پدرم ب نامم زده توش ساکنم راضبم و زندگیم اوکیه ماشینم دارم

اما دوستم فیزیوتراپه 

و شوهرش دکتره

گفت ک فلانی رو بگیم بیاد باهات ی مدت اسنا بشه

من گفتم نه اون قدش ۱۷۰ تاس و دوتا بچه داره و کارمنده و معمولیه منم قصدم ازدواج نیست اگر بخوام خودمو درگیر یه زندگی معمولی نمیکنم و ترجیح میدم مجرد باسم

هستین بگم چیا گفت؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دونم چی گفته 

ولی اون اسمش دوست نیست دیگه 

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜

گفت فک کردی خودت خیلی قیافه و قد داری!!

حالا من ۱۶۵ هستم

وزنمم ۵۷

یا چه کاره ای اون لا اقل کارمنده

دماغتم عمل کرده زدی ترکوندی خودتو برو تو ایینه نگاه ب دماغت بنداز ببین چی شدی

و گفت تو طلاق نگرفتی طلاقت دادن و نخواستنت

همچین میگی این بچه داره انگار دختر باکره ای خودتم ک یه بچه داری

نه هنر داری نه قبافه و نه تو اجتماعی 

با این دماغ و موهای اسکاجیت

گفتم به دماغ تو نگاه میکنم انگیزه میگیرم(خودش گوشتی بوده عمل کرده و یه پوست به شدت تیره لک و چروک داره  و از من ۱۰ سال بزرگتره)

تازه ب قران مو هم نداره

نخواستم دلشو بشکنم سرطان گرفت موهاش ریخت و درمان شد ولی من نخواستم اونو تخریب کنم

فقط گفتم دماغ خودت عین آدما برنامه کودکه شکرستانه 

واسه من هر چی باشه قلمی و استخوانه)

معمولیه و قدش کوتاس حرف درستی نیست

شرایط تو هم خوب نیست، مطلقه با یه بچه. البته که قبول دارم دو طرف بچه دارن واقعا سخته جفت شدن ولی اوضاع خودتم همچین جذاب نیس که یکی دیگرو بردی زیر سوال

دوستتم هر حرفی زده دقیقا از همینا سوخته

مودبانه بگو منظوری نداشتم مرسی که به فکرم هستی، نمیخواستم سوءتفاهمی بینمون بوجود بیاد، شرایط ایشون هم برای من مناسب نیست

من براش هر چی درد و دل کرده بودم همرو به روم اورد با خنده

گفتم من نمیخوام وارد رابطه بشم

گفت نه تو رو خدا بخواه ببین کی میخوادت! و هر کی هم خواسته قصدش سو استفاده بوده

معمولیه و قدش کوتاس حرف درستی نیست شرایط تو هم خوب نیست، مطلقه با یه بچه. البته که قبول دارم دو طرف ...

لا اقل من خونه دارم اون تو خونه ی سازمانیه

بعد کی میره بچشو رها کنه بچه های یکی دیگه را بزرگ کنه!!

من براش هر چی درد و دل کرده بودم همرو به روم اورد با خنده گفتم من نمیخوام وارد رابطه بشم گفت نه تو ...

برای همسنه ک مسگن با اب روون درد دل کنید با ادمیزاد نه

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)
معمولیه و قدش کوتاس حرف درستی نیست شرایط تو هم خوب نیست، مطلقه با یه بچه. البته که قبول دارم دو طرف ...

بچمو بدم پدرش برم بشینم تو خونه سازمانی دو تا بچه یارو را بزرگ کنم با ی حقوق کارمندی 

لا اقل من خونه دارم اون تو خونه ی سازمانیه بعد کی میره بچشو رها کنه بچه های یکی دیگه را بزرگ کنه!!

من خودم جای شما باشم هرگز با همچین مردی ازدواج نمیکنم ولی عیب رو آدما نذار ما خودمون سرتا پا عیبیم