2777
2789

میخوام پشت کنکور 404بمونم از الان بخونم تا 404

پایه ام ضعیفه امیدی ندارم شدنیه پرستاری یا هر پیرایی بیارم

پارسالم هیچیییی نخوندم 100هزار شدم الان هی یادم میفته وسط درس میگم نمیشه نهایت50هزار شم😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم مث تو هستم.دهم و یازدهم خوب نخوندم. ولی میخوام این تابستون عالی باشم

اول از همه هیچ کاری نشدنی نیست.یکی از نی نی سایتی ها سال اول ۱۵۴ هزار شد سال بعد پزشکی کرمان.ببین باور کن میشه یه فامیل هم داریم بعد طرف سال اول ۵۰ هزار شد سال دوم ۵۰۰۰.خودتو دست کم نگیر .پرستاری خیلی راحت تر میشه.

حداقل دانشگاه آزادش رو گرف.ولی زحمتش خیلی زیاده

اتفاقا برام خیلیییی راحتتره من تشریحیم اوکیه  تستیم ضعیفه

ربطی نداره 

الان کل دبیرستان نهایی شده ، درسته سوالات اسونه ولی باید رو کل کتاب تمرکز داشته باشید...‌‌

اما امیدوارم شما موفق باشین 😍😍💪🏻

درخواست دوستی ندین❌️لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن ❌️❌️❌️❌️❌️❌️

عزیزم منم مث تو هستم.دهم و یازدهم خوب نخوندم. ولی میخوام این تابستون عالی باشم اول از همه هیچ کاری ...

سلام گلم خوبی مرسی ک  اومدی

اخه من صدهزار پارسال یعنی هیچیم تست نزده بودم هرچی بود مربوط ب مدرسه بود و اونو اوک ام در حد 19 20

یعنی ممکنه از اون رتبه داغون ب پیرا میرسم ی حس ترسی دارم بهم میگه نهایت از صد هزار برسی ب 5۰هزار داغونم واقعا 

انشالله امسال بهترینو بیاری و ب هرانچه ارزوت هست برسی🌱❤

ربطی نداره  الان کل دبیرستان نهایی شده ، درسته سوالات اسونه ولی باید رو کل کتاب تمرکز داشته با ...

مرسی گل همجنین عاقبت بخیر باشی 🌱❤

اونارو درحد ۱۹.۲۰میخوندم اردیلهشتم درصدام در حد 20اینا بود ولی ترمیم نکردم اشتباهم این بود از همون اردیبهشت تصمیمم برا موندن قطعی شد

مرسی گل همجنین عاقبت بخیر باشی 🌱❤ اونارو درحد ۱۹.۲۰میخوندم اردیلهشتم درصدام در حد 20اینا بود ولی ت ...

و فقط منی که امروز زیست رو شدم ۱۲/۷۵😮‍💨😮‍💨😮‍💨

فقط تا اینجا نمره دینی م بالا بوده😂 حدودا بین ۱۸ تا ۱۹

درخواست دوستی ندین❌️لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن ❌️❌️❌️❌️❌️❌️

سلام گلم خوبی مرسی ک  اومدی اخه من صدهزار پارسال یعنی هیچیم تست نزده بودم هرچی بود مربوط ب مدر ...

میشه عزیزم وقتی برا رتبه ۱۵۴ هزار شد پس برا ۱۰۰هزار هم میشه

بستگی داره به انگیزت

هزار بار با خودت تکرار کن انگیزه از تلاش مهم تره.انگیزه هست که کوشش میاره