این چه وضعشه تگ خراب. جستجو خراب نمیتونی لایک کنی. زیادم بزنی رو صفحه ارور میده امروز قرار بود از تعلیقی در بیام که نمیومدم واقعا این چه وضعشه. به مدت کم سایت خراب شده رو ببیندن درستش کنن بعد باز کنن خبر مرگشووون دیوونه شدم
❤یه جایی خوندم که میگفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من کلا یسال نیست عضوم وقتی عضو بودم لینک کار می کرد، تگ بود، حذف تاپیک مرتب انجام میشد، سایت کمتر ارور میداد، لایک بود، اما الان هیچکدوم نیستن کم کم پیامم دیگه نمیشه فرستاد
هیچ کس اونقدر بی گناه نیست که بتونه زندگی دیگران رو قضاوت کنه پس سکوت لطفا…🖤اگه این رو میبینی میشه برای قبولیم تو کنکور دعا کنی🩷خدا صد برابر دعات رو بهت برگردونه❤️
مثل چیپس می مونن تا معروف شد همه ش شد باد اینجاهم تا بین مردم معروف شد ازکار افتاد
هیچ کس اونقدر بی گناه نیست که بتونه زندگی دیگران رو قضاوت کنه پس سکوت لطفا…🖤اگه این رو میبینی میشه برای قبولیم تو کنکور دعا کنی🩷خدا صد برابر دعات رو بهت برگردونه❤️
اه یکی این نینی یار رو یجوری بیاره اینجا. من بهش بگم من خاک بر سر رو از تعلیقی در بیار بابا. اومدم کاربری یه بدبخت دیگه حس اجاره نشینی میکنم که صاحبخونه وسط خونشه😑😂🤦♀️
کلا خیلی بد شده واقعا من دو هفته ست تونستم اخر یکی از تاپیاکم رو پاک کنم
کلا دارن بدتر میشن مثل چیپس می مونن تا معروف شد همه ش شد باد اینجاهم تا بین مردم معروف شد ...
اخه سایتا دیگه هم خلوته هم رابط کاربریش هزار برابر نینی سایت افتضاحه
سایت مادران کاربراش خیلی کمن
ب فرض با. رابط کاربریشم کنار بیایم.فک نکنم توانایی تعداد بالایی کاربرو داشته باشه
❤یه جایی خوندم که میگفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡