2777
2789
عنوان

سقط تو خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1814 بازدید | 69 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی ببخشید منم ی سوال بپرسمممم  بچهها من وقتی اقدام کردم فرداش رفتم خونه مادرشوهرم ک اسکن قلب ...

فکر نکنم فردای اقدام اصلا چیزی بوده باشه که بخواد تاثیر بد بزاره من دو روز بعد اقدام عفونت شدید گرفتم رفتم دکتر تا روزیکه تستم مثبت شد کلی آزیترومایسینو مترونیدازول و سفکسیمو ..خوردم بعد که قلب تشکیل نشد به دکتر گفتم بخاطر این داروها نبوده گفت نه اصلا ربطی نداره اونموقع اصلا چیزی نبوده که روش تاثیر بزاره

فکر نکنم فردای اقدام اصلا چیزی بوده باشه که بخواد تاثیر بد بزاره من دو روز بعد اقدام عفونت شدید گرفت ...

جدی شکر خدا خدا کمکمون کنه فقط

اخه سر قبلی مادشوهرم فهمید کل دنیا رو خبردار کرد بخدا از دستش نارحت نیستم خوشحال بود زنه خوبیه  ولی ب

هش گفتم سری دیگه تا ۴ماهگی بت نمیگم  بنده خدا هیچی نگفت جای مادرمه دوست داریم همو

جدی شکر خدا خدا کمکمون کنه فقط اخه سر قبلی مادشوهرم فهمید کل دنیا رو خبردار کرد بخدا از دستش نارحت ...

استرس نداشته باش عزیزم که خودش بدترین سمه برای بارداری

منم‌تصمیم گرفتم بودیمو به هیچکس نگم تا ۵ ماهگیم این یکی بدجوری زد تو ذوقم به همه هم گفته بودم 

من بارداریم پوچه دکتر گفته گرمیجات بخور بیفته چه دمنوشی بخورم؟

پوست پیاز رو بگیر بذار بپزه آبشو بخور من اینهمه گرمی خوردم اثرنکر اینو خوردم بعدیکساعت دردام شروع شد و حرکت دوچرخه برو دراز کش

چطورتاحالا سقط نشده