2777
2789
از کجا آدم درست پیدا کنیم مشکل همینه

چرا پیدا نشه ؟؟

شوهر من تا ۳۶ سالگی به کسی اعتماد نکرده بود یا خاستگاری هرکسی رفته بود طرف باب دلش نبود 

مغازه داشت

من رفتم حسابدار و صندوقدارش شدم

یکسال منو زیر نظر داشت و خودم نمی دونستم

بعد اومد خاستگاریم

شما اول کسی رو که ازش خوشت میاد پیدا کن

بعد زیر نظرش بگیر و درموردش تحقیق کن اصلا عجله نکن 

بعد اگر خوب بود پا پیش بزار

مطمعن باش خدا هم کمک می‌کنه

وقتی پا توی کار خیر میزاری همه کائنات دست به دست هم میده مطمعن باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه زن دردسر داره بچه هم دردسر داره🙄فقط هم تنها راهش ازدواجه

دردسر بچه خیلی کمتر و از طرفی هم من دوست ندارم ازدواج کنم

بزرگترین باری که کودک باید بدوش بکشد، زندگی نزیسته والدین است.

تو عکس قشنگند وگرنه یه روز هم دووم نمی یاری که نگه ش داری تازه ش هم ،همیشه همین قدر نمی مونه بزرگ می ...

اطرافم چندتا دارم. دردسری  که بچه داره نسبت به لذتی که از وجودش می‌بری خیلی کمتره ولی ازدواج نه. بچه میاری باید به فکر توقعاتش هم باشی دیگه. میشه یه دختر داشته باشی واسش خرج نکنی

اطرافم چندتا دارم. دردسری که بچه داره نسبت به لذتی که از وجودش می‌بری خیلی کمتره ولی ازدواج نه. بچه ...

چون دوری 

و توی میدون نیستی میگی لنگ ش کن 

البته ایرادی هم نیست 

همه ی ما هم همین بودیم 

تصورات بچه داری قبل خود بچه داری واقعی زمین تا آسمون فرقه

چون دوری و توی میدون نیستی میگی لنگ ش کن البته ایرادی هم نیست همه ی ما هم همین بودیم تصورات بچه داری ...

متوجه هستم چی میگید. هرچیزی مفت بدست بیاد ارزشی نداره. اون رنج کشیدن توی مسیره که بهت لذت میده. اگه بچه این همه اذیت نداشت شما نسبت بهش حسو حالی هم نداشتید

میتونم یه سوالی بپرسم؟ من توتاپیکادیدم نظرات خوبی میدین . بنظرتون اگه دوست لجبازی داشته باشیم که هربارقهرمیکنه هربارم باید مدام نازشو بکشی چکارکنیم تا آشتی کنه واقعا کلافم کرده 

عقل میگه که با پای خودت نری توی چاه .ازدواج توی این دوره زمونه جز مصیبت چیزی نیست

فکرتون اشتباهه کی گفته ب نظر من همه شبیه هم نیستند.

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️