2777
2789

خانومای عزیز جریان از این قراره که ما ی اکیپ دختر پسریم توی دانشگاه

یسریامون خوبیم یسریامون زیاد جالب نیستن و الان اخر ترم داره دست خیلیا رو میشه

یسری اتفاقا افتاد یکی از دخترا که دوست صمیمی منه با ی پسری رل زد و من درجریان همه چیز بودم درحالی که هیچ کس نمیدونست و شک هم نکرده بودن

قرار شد یک هفته بعدش بگن به همه ولی کلی اتفاق افتاد و بین خودشون دعوا شد و جدای اون با بقیه هم دعوا کردن که همه بدجور شک کرده بودن جوری که نزدیک بود بین ماهایی که اصلا ربطی به این ماجرا نداریم هم دعوا بشه برای همین من با اطلاع همون دوستم به بقیه گفتم این دوتا رل زدن ولی نگفتم از خیلی وقت پیش گفتم از هفته ی پیش(یعنی خود اون دختره و پسره قرار گذاشتن بگن از هفته ی پیش رابطشون شروع شده و منم همینو گفتم به بقیه که جلوی دعوا رو بگیرم) و قرار شد اون پسره با دختره بیان به همه توضیح بدن(جفتشون فعلا مسافرتن)

حالا دعوای بین دوستم و اون پسره بالا گرفته من میترسم این پسره بیاد بگه دوستم و خودش بیشتر از یک هفته دوست بودن و من هم از همه چی باخبر بودم(احتمال داره باهم تموم کنن)

الان چیکار کنم بنظرتون اصلا نمیخواستم از همون اول دخالت کنم ولی درگیر شدم و مجبور شدم بگم که بقیه ی بچه ها دست از سر این دوتا بردارن

الان اگه بیاد بگه من میدونستم از قبل جلوی همه خراب میشم😑

بنظرتون کاری بکنم یا بذارم ببینم چی میشه

حقیقتا اگه بقیه فقط دوستای دانشگاه بودن برام مهم نبود حقیقتش اینه که من و یکی از اون پسرا داریم کم کم صمیمی میشیم و بهش گفتم که این دونفر از هفته ی پیش رفتن تو رابطه

میترسم بگم از قبل تر رفته بودن و حرفم دوتا بشه ولی از ی ور هم میترسم اگه الان نگم خود اون پسره  که دوستم باهاش توی رابطست بیاد خراب کنه همه چیو

میدونم خیلی پیچیده شد ولی واقعا ممنون میشم نظر بدین

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

بزار ببین چی میشه و از الان ببعد از هر مدل جمع هایی که حاشیه داره توی دانشگاه بکش بیرون که بعداً شر میشه.بعدا هم اگر لو رفت بگو از من خواستند اینجوری بگم به من چه که کی با کی چند وقته دوسته.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد استرس داری نیازی نیس بگی اگرم گفت نگفتی بگو خودشون نخواستن کسی بفهمه منم دهن لق نیستم اتفاقا این ...

اخه اون پسره یبار به من گفت که اگه قبل از هفته ی پیش باهم دیگه بودن به من بگو مشکلی‌نیست و من گفتم نبودن پشت بندش گفتم اگر هم بودن من خبر ندارم🥲

الان اگه بفهمه عملا شخصیتم خرد میشه جلوش

اصلا رابطه ی اینا نه به من ربط داره نه به این پسره ولی خب یسری دعوا ها بین این پسر و رل اون دوستم پیش اومد که به اجبار بهش گفتم 

الان پشیمونم‌ چرا کامل به پسره نگفتم ولی از ی‌طرف هم اگه میگفتم دوستم کوچیک میشد...

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

ناموسن بیخیال اکیپای دانشگاه بشید و از اکیپ بیا بیرون، جز حاشیه و عقب انداختن و دشمنی درست کردن هیچی نداره

تا حالا یکدونه اکیپ هم پایدار نمونده، همش تهش فقط دعوا و کینه بوده

دانشگاه جای درس خوندنه نه این حاشیه ها، اینا برا بچه مدرسه ای ها که زیاد کار و زندگی ندارن خوبه نه کسی که اول جوونیشه و باید دنبال پیشرفت و ساختن آیندش باشه

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
بزار ببین چی میشه و از الان ببعد از هر مدل جمع هایی که حاشیه داره توی دانشگاه بکش بیرون که بعداً شر ...

واقعا انتظار اینهمه حاشیه توی چیزی که اصلا به من مربوط نیست رو نداشتم

فقط میترسم که اگه همه چی رو بشه دیگه اون فرد به من اعتماد نکنه چون بهش نگفتم همه چیزو

نمیدونم از الان بهش بگم یا نه

چون همون اول پرسید که اگه قبل از هفته ی پیش باهم بودن این دوتا به من بگو مشکلی نیست منم گفتم نه اگه هم بودن خبر ندارم🥲 نمیخواستم بگم چون دوستم کوچیک میشد اینشکلی و ی اعصاب خوردی دیگه پیش میومد میگفتن چرا بهشون گفتی از قبل باهم بودی و اینا...

واقعا انتظار اینهمه حاشیه توی چیزی که اصلا به من مربوط نیست رو نداشتم فقط میترسم که اگه همه چی رو ب ...

نمی‌خواد چیزی بگی، اگه بهت ایراد گرفت که چرا نگفتی اون موقع جواب بده که راز بود و نمیشد بگم.

واقعا انتظار اینهمه حاشیه توی چیزی که اصلا به من مربوط نیست رو نداشتم فقط میترسم که اگه همه چی رو ب ...

بنظرم نگو چون اگر رابطه اونها خوب بشه و تو لو داده باشی میشی آدم بد ماجرا.از الان بگو بین دعوا و حرف شماها من هیچکارم پس نه از من بپرسید نه من خبررسون بقیه ام.از هرکس سوال دارید از خودش بپرسید .منم هرچی می‌دونم بین خودمو و اون طرفه و واقعا مسئولیتی ندارم که حرفی بزنم.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
ناموسن بیخیال اکیپای دانشگاه بشید و از اکیپ بیا بیرون، جز حاشیه و عقب انداختن و دشمنی درست کردن هیچی ...

از این حرصم میگیره که من اصلا نه سر پیازم نه ته پیاز فقط خواستم درگیری پیش نیاد بین بچه ها اونوقت الان پای خودمم گیر شد

اصلا به من چه هرکی هر زمان خواست با هرکی دلش خواست رل بزنه ولی الان اگه رل دوستم بگه که من همه چیو میدونستم تو چشم بقیه مخصوصا اونی که یذره بهم ابراز علاقه کردیم کوچیک میشم😑

از این حرصم میگیره که من اصلا نه سر پیازم نه ته پیاز فقط خواستم درگیری پیش نیاد بین بچه ها اونوقت ال ...

طبیعت اکیپ دانشگاه همینه 

تا بوده همین بوده، چیز عجیبی نیست این اتفاقایی که گفتی

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊