خانومای عزیز جریان از این قراره که ما ی اکیپ دختر پسریم توی دانشگاه
یسریامون خوبیم یسریامون زیاد جالب نیستن و الان اخر ترم داره دست خیلیا رو میشه
یسری اتفاقا افتاد یکی از دخترا که دوست صمیمی منه با ی پسری رل زد و من درجریان همه چیز بودم درحالی که هیچ کس نمیدونست و شک هم نکرده بودن
قرار شد یک هفته بعدش بگن به همه ولی کلی اتفاق افتاد و بین خودشون دعوا شد و جدای اون با بقیه هم دعوا کردن که همه بدجور شک کرده بودن جوری که نزدیک بود بین ماهایی که اصلا ربطی به این ماجرا نداریم هم دعوا بشه برای همین من با اطلاع همون دوستم به بقیه گفتم این دوتا رل زدن ولی نگفتم از خیلی وقت پیش گفتم از هفته ی پیش(یعنی خود اون دختره و پسره قرار گذاشتن بگن از هفته ی پیش رابطشون شروع شده و منم همینو گفتم به بقیه که جلوی دعوا رو بگیرم) و قرار شد اون پسره با دختره بیان به همه توضیح بدن(جفتشون فعلا مسافرتن)
حالا دعوای بین دوستم و اون پسره بالا گرفته من میترسم این پسره بیاد بگه دوستم و خودش بیشتر از یک هفته دوست بودن و من هم از همه چی باخبر بودم(احتمال داره باهم تموم کنن)
الان چیکار کنم بنظرتون اصلا نمیخواستم از همون اول دخالت کنم ولی درگیر شدم و مجبور شدم بگم که بقیه ی بچه ها دست از سر این دوتا بردارن
الان اگه بیاد بگه من میدونستم از قبل جلوی همه خراب میشم😑
بنظرتون کاری بکنم یا بذارم ببینم چی میشه
حقیقتا اگه بقیه فقط دوستای دانشگاه بودن برام مهم نبود حقیقتش اینه که من و یکی از اون پسرا داریم کم کم صمیمی میشیم و بهش گفتم که این دونفر از هفته ی پیش رفتن تو رابطه
میترسم بگم از قبل تر رفته بودن و حرفم دوتا بشه ولی از ی ور هم میترسم اگه الان نگم خود اون پسره که دوستم باهاش توی رابطست بیاد خراب کنه همه چیو
میدونم خیلی پیچیده شد ولی واقعا ممنون میشم نظر بدین