2777
2789

گفت برای خودم و بابا و بقیه خواهرام ( که اتفاقا متاهلن سر خونه خودشون ) من فقط شرایطم بهم ریخته

گفت بزای هحه درست میکنم تو خودت‌میددونی و خودت میخوای یه چیزی تو اشپزخونم بپز برای تو دیگه‌نمیپزم و کلی ناسزا گفت .... از مادرم بیزارم .... 

گفتم خیلی دوست دارم برم هااااا گویا

گفت اره برو به درک هر کمکی هم برات تا حالا کردم از سرتم زیاده... هی کمکت کردم گفتم داری طلاق میگیرید ولی دیگه دلم نمیخواد کنم .... 

کجا برم ؟ چی کار کنم 

شوهرم رام نمیذع خونه اینم مادرم

پدرم میگه بمون اینجا زاحت بچه هم ندارم والا

مادرم همش بهم بی احترامی میکنهاذیتم میکنه

کجا برم چی کار کنم حس میکنم با اینکه هیچ کار خاصیم برام خانوادم تا الان نکردن منت میذارن بی احترامی میکنن 

میشه دعا کنید یه خونه مستقل بتونم‌مهریه مو بگیرم بخرم منت همه از سرم بره 

برات اگه سلوات میفرستید به نیت استقلال ام لایک کنید خواهرانه‌ برام‌دها کنید 

خیلییییی ناراحتم 😭😭😭😭😭😭😭

خدا تویی که فقط میتونی کمکم کنی❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید تو کار خونه کمکش کنی به فکر درآمد کسب کردن باشی و با سیاست زبون بگیریشون هیچ پدرو مادری از برگشت بچه راضی نیست اگه با شوهرت نمیسازی لاقل با عزیز و خانواده خودت به نحوی مدارا کن

چی بگم توکل بخدا برو مهرتو بزار اجرا اما باید ثابت قدم باشی 

من ثابت قدمم پول وکیلو‌میخوام بدم یه پس انداز دارم بفروشم بابام‌میگه نفروش یکم‌دیگه دستم باز شه پول نقد دارم میدم پول وکیلو بده 

میکه حیفه نفروش چیزی 

من ثابت قدمم پول وکیلو‌میخوام بدم یه پس انداز دارم بفروشم بابام‌میگه نفروش یکم‌دیگه دستم باز شه پول ...

خودت بری دنبالش بهتره چون وکیل درست و حسابی الان کمه...

تا تو هستی چیزی برایم مهم نیست...
خودت ب ری دنبالش بهتره چون وکیل درست و حسابی الان کمه...

اره دیدا کردم وکیلمم با تحقیق یه خانم‌خیلی خوبه مدارکم‌پیشش 

وکیل اوکیه بابام‌میگه مبلغش زیاده چیز نفرنش صبر کن‌یه مدت دیگه من‌پولی میاد دستم میدم بهت بره وکیل 

اره دیدا کردم وکیلمم با تحقیق یه خانم‌خیلی خوبه مدارکم‌پیشش  وکیل اوکیه بابام‌میگه مبلغش زیاده ...

من که خودم پول وکیل ندادم تا به الان خودم کارامو کردم چون وکیلم فقط گفت توافق کن طلاق بگیر به دردم نخورد شما پول داری بده 

تا تو هستی چیزی برایم مهم نیست...
من که خودم پول وکیل ندادم تا به الان خودم کارامو کردم چون وکیلم فقط گفت توافق کن طلاق بگیر به دردم ن ...

خودت کاراتو‌کردی جدا شدی؟ کلی برو بیا داره دادگاه رفتی؟؟؟؟