2777
2789

بعدش که سکه هاش اضافه شد خودم بازی رو کلن زدم بلاک کردم اومدم بیرون 

امکانش هست مشکلی برام درست بشه؟,چون میگن کلاهبرداریه 

این شخص دوست صمیمیم بود خیلی اصرار کرد حالا میگم نکنه مسکل ساز باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نکنید این کارهارو میخواین ارز بخرید برید صرافی دلار بخرید بفروشید چخ میدونم یورک بخرید بفروشید کاری که همش  خودم میکنم بله یه زمانی ارز دیجیتال بیت  کوین بود واقعا عالی بود من میخریدم دوبرابر سود میکردم وقتی می‌فروختم الان عیر قانونیه

نکنید این کارهارو میخواین ارز بخرید برید صرافی دلار بخرید بفروشید چخ میدونم یورک بخرید بفروشید کاری ...

من اصلا نمیخوام بازیش کنم فقط بخاطر اینکه دوستم سکه بگیره واردش شدم بعدم بلاکش کردم

من اصلا نمیخوام بازیش کنم فقط بخاطر اینکه دوستم سکه بگیره واردش شدم بعدم بلاکش کردم

زیر مجموعه باید داشته باشی اره ؟؟؟یه جورایی شبیه شبکه هرمی هستش اون موقع ها یادمه پنپه ریز نمیدونم بادران محصول میاوردن برای فروش بعد میگفتن باید زیر مجموعه بگی ی هرچی بیشتر پولی که میدیم بیشتره  محصولاتشون رو باید می‌فروختیم خیلی ها رفتن بعد اومدن بیرون خلاصه اینه که من هرگز ریسک نمی‌کنم حوصله درد سر ندارم

زیر مجموعه باید داشته باشی اره ؟؟؟یه جورایی شبیه شبکه هرمی هستش اون موقع ها یادمه پنپه ریز نمیدونم ب ...

اره دوستم اونو برام فرستاد که فقط واردش بشم بعد وقتی وارد شدم چون از طریق اون بود پنج میل سکه داد بهش 

در حالی که دوروزه بازی میکنه تازه شده بود ۵۰۰ هزارتا

اره دوستم اونو برام فرستاد که فقط واردش بشم بعد وقتی وارد شدم چون از طریق اون بود پنج میل سکه داد به ...

همون دیگه هرمی هستش هرجه قدر بیشتر دعوت کننده داشته باشی پول بیشتری میاد واون صاحب اصلی راس هرم خدا میدونه داره چی کار میکنه