عزیزم میفهمم چقدر الان ناراحتی😓😓😓
نگران نباش.. حتما خوب میشه... اگه گفتاردرمانی میبرید باید صبرو حوصله داشته باشید. با یکی دوجلسه خوب نمیشه
شوهر من نذاشت دخترمو ببرم گفتاردرمانی.. گفت خودش خوب میشه.. تا یکی دوهفته خیلی بد بود، هرچی هم فکر میکردم نمیدونستم از چی ممکنه ترسیده باشه و لکنت گرفته باشه.. با یه مشاور تلفنی حرف زدم و گفت بیشتر ببریدش پارک و بین بچه ها تا با بازی ذهنش تقویت بشه... خودتون توخونه باهاش بازی کنید.. براش قصه بگید.. تو حرفش هم نباید بپری.. بزار خودش جملشو کامل کنه و با دقت گوش کن.. و آروم و کشیده حرف بزنی
راستی مشاور میگفت به خودش هم اصلا نگید چرا اینجوری حرف میزنی...
دختر من یه هفته بود لکنت داشت ولی من چیزی نمیگفتم که فکر کنه مشکلی داره.. همون روزا خونه مامانم بود که چندبار جلو دخترم بهم گفتن این چرا اینجوری حرف میزنه.. فرداش هروقت میخاست حرف بزنه خودشو میزد و میگفت چرا من صدام اینجوریه 😥 یا حرف نمیزد
منم بهش میگفتم چون تندتند حرف میرنی... اروم بگو تا منم متوجه بشم
الان که خداروشکر خیلی بهتره.. حرف میزنه تعریف میکنه
ولی تو این 4 ماه حدود 4،5 بار شده که یکی دوروز لکنت داشته و بعضی از کلمات رو سخت میگه..
شاید هم برای ما ارثی باشه چون مامانم میگه من خودم لکنت داشتم و کلاس اول که رفتم خوب شدم.. الان هم لکنت ندارم
فقط صبور باش و خودتو ناراحت نکن.. همین که کلاس میبری خوبه.. حتما خیلی زود خوب میشه