2777
2789
عنوان

لکنت زبان بچه 3 ساله

975 بازدید | 15 پست

سلام.. دختر من 3 ساله هس... و چندماهی هس که حرف میزنه.. جمله های طولانی رو میگه وحتی چندتا شعر هم دست و پاشکسته حفظ هس

کلا حرف زدنش روان هس

ولی چندروزه میخاد حرف بزنه مثل لکنت هس.. مثلا میخاد یه جمله بگه کلمه اول یا دوم رو خیلی تکرار میکنه... یا حرف اول. مثلا: 

من من من من من من من رفته بودم دریا. اب بازی میکردم

یا: 

ت ت ت ت ت ت ت تو یادته رفتیم نونوایی و نون خریدیم؟ 

فقط هم موقع حرف زدن اینجوریه. شعرهارو روان میخونه

میگن ممکنه از ترس باشه. نمیدونم نگرانم. توی خانواده هم اتفاق خاصی نیفتاده که بگم ترسیده. تازگیا از پوشک گرفتمش. که البته خیلی راحت یادگرفت و هیچ استرسی بهش ندادم..

دلیل این نوع حرف زدنش چی میتونه باشه؟ ممکنه این حرف زدن خوب بشه یا بدتر میشه؟ چیکار کنم که خوب بشه

یکی میگه به خاطر رشد مغزی، تند حرف زدن و.. هس و نگرانی نداره

یکی میکه باید ببری دکتر

کسی تجربه ای داره؟ 

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 

دختر من هروقت میترسید لکنت پیدا میکرد. گاهی براش سرکتاب باز میکردیم و دعا مینوشتیم بعدش میشد آب رو اتیش

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم 

تو این سن زیاد میشه ، بخاطر سنه 

ولی حتما حتما حتما ببرید یه گفتار درمانی خوب 

و ادامه بدید 

تا کاملا وقتی که برزگ میشه رفع بشه

من خودم با این سنم لکنت دارم 

چون به موقعه نبردن گفتار درمان 

شما ببر گفتار  درمان خوب و به دختر گل تون رسیدگی های کامل رو کنید،  حتما خوب میشن 

و درضمن اصلا حرف ش رو قطع نکنید 

الهی بگردم درک میکنم کاملا..دختر منم سه سالگی لکنت گرفت تا الان ۶سالشه..خیلی اذیت شدم..فقط براش قصه ...

دخترت هنوز هم لکنت داره؟ 

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
سلام عزیزم  تو این سن زیاد میشه ، بخاطر سنه  ولی حتما حتما حتما ببرید یه گفتار درمانی خو ...

باشه گلم. ممنون

دختر من هروقت میترسید لکنت پیدا میکرد. گاهی براش سرکتاب باز میکردیم و دعا مینوشتیم بعدش میشد آب رو ا ...

دیگه خوب شده؟ 

دیگه خوب شده؟ 

عالی شد

کلا وقتی میترسه رو کلامش تاثیر میزاره دلش کوچیکه و طاقت ناراحتی و برخورد بد رو ندا ا

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

عالی شد کلا وقتی میترسه رو کلامش تاثیر میزاره دلش کوچیکه و طاقت ناراحتی و برخورد بد رو ندا ا

عزیزممم. خداحفظش کنه 🥰

عزیزم دخترتون چطور شد 

دختر منم نزدیک سه سالشه و عین دختر شما شد در اثر ترس از پرنده که بچه فامیل پرت کرد سمتش 

لطفا به منم بگین چکار کردین🙏🙏

من سر دو روزه گفتار درمان بردمش ولی خوب الان یک هفته ست هنوز همون طوره😭😭

عزیزم دخترتون چطور شد دختر منم نزدیک سه سالشه و عین دختر شما شد در اثر ترس از پرنده که بچه فامیل پرت ...

عزیزم میفهمم چقدر الان ناراحتی😓😓😓

نگران نباش.. حتما خوب میشه... اگه گفتاردرمانی میبرید باید صبرو حوصله داشته باشید. با یکی دوجلسه خوب نمیشه

شوهر من نذاشت دخترمو ببرم گفتاردرمانی.. گفت خودش خوب میشه.. تا یکی دوهفته خیلی بد بود، هرچی هم فکر میکردم نمیدونستم از چی ممکنه ترسیده باشه و لکنت گرفته باشه.. با یه مشاور تلفنی حرف زدم و گفت بیشتر ببریدش پارک و بین بچه ها  تا با بازی ذهنش تقویت بشه... خودتون توخونه باهاش بازی کنید.. براش قصه بگید.. تو حرفش هم نباید بپری.. بزار خودش جملشو کامل کنه و با دقت گوش کن.. و آروم و کشیده حرف بزنی

راستی مشاور میگفت به خودش هم اصلا نگید چرا اینجوری حرف میزنی... 

دختر من یه هفته بود لکنت داشت ولی من چیزی نمیگفتم که فکر کنه مشکلی داره.. همون روزا خونه مامانم بود که چندبار جلو دخترم بهم گفتن این چرا اینجوری حرف میزنه.. فرداش هروقت میخاست حرف بزنه خودشو میزد و میگفت چرا من صدام اینجوریه 😥 یا حرف نمیزد

منم بهش میگفتم چون تندتند حرف میرنی... اروم بگو تا منم متوجه بشم

الان که خداروشکر خیلی بهتره.. حرف میزنه تعریف میکنه

ولی تو این 4 ماه حدود 4،5 بار شده که یکی دوروز  لکنت داشته و بعضی از کلمات رو سخت میگه.. 

شاید هم برای ما ارثی باشه چون مامانم میگه من خودم لکنت داشتم و کلاس اول که رفتم خوب شدم.. الان هم لکنت ندارم

فقط صبور باش و خودتو ناراحت نکن.. همین که کلاس میبری خوبه.. حتما خیلی زود خوب میشه

ممنون که جواب دادید 🙏🙏

خدارو شکر که دخترتون بهتر شده  من که روزای سختی رو دارم سپری میکنم چون دخترم خییلی شیرین زبون بود.زودم شروع کرد به صحبت کردن. همه ازش تعریف میکردن و تو چشم همه بود.

امروز جلسه دوم گفتار درمانیش بود خداروشکر دکتر گفته نسبت به جلسه اول خیلی بهتر شده.ببخشید عزیزم انشاالله اگه خوب شد دیگه باید تا همیشه هی ازش مراقبت کنیم که شوکی بهشون وارد نشه؟؟؟

پرخاشگر شده و گاز میگیره یا چیزی که دستشه رو پرت میکنه

ممنون که جواب دادید 🙏🙏خدارو شکر که دخترتون بهتر شده من که روزای سختی رو دارم سپری میکنم چون دخترم ...

عزیزم نگران نباش.. خداروشکر که درمان رو شروع کردین خیلی زود نتیجه میگیرین... من که شوهرم نذاشت ببرم گفتار درمانی😓

منم روزای اول خیلی برام سخت بود.. درکت میکنم.. الان هم بعضی وقتا یه کلماتی رو با لکنت میگه اذیت میشم.. 

عزیزم منتظرم خیلی زود بیای و بگی خوب شده و از شیرین زبونی دختر قشنگت بگی😍