بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دکترم اینو بهم نگفته بود اصلا فقط ازمایش ژنتیک و یکسری ازمایش خون نوشت که دادم و اوکی بود الان میت ...
ژنتیک رو معمولا وقتی مینویسن که بچه تشکیل میشه اما تو مراحل بعد ایست قلبی میکنه. من اونموقع هرچی تحقیق کردم متوجه شدم بیشتر بارداریای پوچ بخاطر ضعیف بودن اسپرم یا واریکوسله. همین نی نی سایت هم میتونی سرچ کنی.وقتی دوبار پوچ شده پس بازم احتمالش هست.فکر سلامتی خودت باش که هی باید سقط کنی خیلی ضرر داره. بجای اینکار همسرتو ببرش اورولوژ.تعجب میکنم دکترت بت نگفته. البته منم خودم پیگیر شدم ولی شما دوباراتفاق افتاده خیلی مهمتره. این دکترای زنان بعضیاشون اصلا فکر جون و سلامتی و عمر رفته ماها نیستن.
والا دکترم حتی یه ارمایش اسپرمم واسه شوهرم ننوشته فقط کلی ازمایش وعکس رنگی و اینا واسه خودم نوشته ...
واقعا که تعجب میکنم. این دکترا به ما فقط به دید اسکناس نگاه میکنن. چطور همچین چیز مهمیو برات انجام نداده انگار زنا خودشون خودشونو باردار میکنن خوب بگو لامصب پنجاه درصد ماجرا آقایونن مخصوصا تو بارداری پوچ که اکثرا مشکل اسپرمه عزیزم انشاالله نتیجه بگیرب و بزودی تاپیک بزنی قلب نی نی رو دیدی. خودت بفکر باش که هیشکی دلسوزتر از خودمون برای مشکلاتمون نیس.