2821
2789
عنوان

مریضم زیر دستگاست

378 بازدید | 17 پست

میشه براش دعا کنین لطفا؟ یدونه صلواتم کافیه فقط سریع تر برگرده همین    

در خلوت روشن با تو گریسته‌ام برای خاطر زنده‌گان، و در گورستان تاریک با تو خوانده‌ام زیباترین سرود‌ها را زیرا که مرده‌گان این سال عاشق‌ترین زنده‌گان بوده‌اند. ای عشق بی ثمر من........🥀🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

براشون صلوات فرستادم و الان براشون صلوات کبیره میخونم

شمام متوسل شین به اقا قمر بنی هاشم و شهید ابراهیم هادی 

انشالله دست خالی برت نمیگردونن

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
برات حمد میخونم

محبت کردی عزیزم ایشالله درد و بیماری نبینی تو زندگیت    

در خلوت روشن با تو گریسته‌ام برای خاطر زنده‌گان، و در گورستان تاریک با تو خوانده‌ام زیباترین سرود‌ها را زیرا که مرده‌گان این سال عاشق‌ترین زنده‌گان بوده‌اند. ای عشق بی ثمر من........🥀🖤
الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

ممنونم عزیزم

براشون صلوات فرستادم و الان براشون صلوات کبیره میخونم شمام متوسل شین به اقا قمر بنی هاشم و شهید ابر ...

به روی چشم ممنونم ازت ایشالله خدا خودش رحم کنه  

محبت کردی عزیزم ایشالله درد و بیماری نبینی تو زندگیت      

پای اش نذری هستم هر چی بتونم براش میخونم .خودت دوست داشتی ب نیت آش براش هر چی خواستی بخون منم برای مریض میبرم اش مو ‌.انشالله خدا شفا ب همه بده .۷ تا حمد ب نیتش میخونم

پای اش نذری هستم هر چی بتونم براش میخونم .خودت دوست داشتی ب نیت آش براش هر چی خواستی بخون منم برای م ...

عزیزمی ممنونم ازت چشم انشالله خدا خودش رحم کنه مریض منم برگردونه  

نمیدونم این بیمار کدوم عزیزی هست اما براش از صمیم قلبم به خدای بزرگ متوسل شدم و امیدوارم هرچه سریعتر سلامتیش رو کامل به دست بیاره...

میگن دعای ادمها در حق هم گیراست...امیدوارم به زودی تاپیک عافیت این بیمار رو بزنی.

قاشق نشسته
نمیدونم این بیمار کدوم عزیزی هست اما براش از صمیم قلبم به خدای بزرگ متوسل شدم و امیدوارم هرچه سریعتر ...

خانومی کردی عزیزم دعا کن برام سلامتیشو به دست بیاره🙏😭