2777
2789
عنوان

هر چیزی که راجب نی نی سایت باید بدونید .

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 45 پست
چه جالب 

ببین اینا خلاصشه فکر کنم یه ۲۰ صفحه ای داشت تعریف میکرد و خود تاپیک حدود ۷۰ صفحه رفت جلو خب 

یه قسمتاییش جنجالی بود مثلا گفت مادر شوهرم منو تو زیر زمین زندانی کرده بود ۱۰ روز اونجا عقرب گردنمو نیش زد   خیلی حرص خوردم سرش داستانش خیلی سوزناک بود 

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اینا خلاصشه فکر کنم یه ۲۰ صفحه ای داشت تعریف میکرد و خود تاپیک حدود ۷۰ صفحه رفت جلو خب  ی ...

هعییییی.کاش میخوندمشششش.اون داستانا رو خوندی که تو یکی از داستاناش زری بود که شکمش بالا اومد همه فکر کردن حاملس ولی غده ی ۹ کیلویی تو شیکمش بود ؟

اگه میخواین پولدار شین بیاین بازی همستر 🦖🦖🦖🦖🦖اگگگگگگ داداش نمی‌خوایم .ما اگه می‌خواستیم پولدار ...

دقیقا من نمیخوام پولدار شممم

هم من باور ندارم‌ به این بازی گند اینم درمياد 

زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚
هعییییی.کاش میخوندمشششش.اون داستانا رو خوندی که تو یکی از داستاناش زری بود که شکمش بالا اومد همه فکر ...

وای پرتاب شدم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

نه نخوندم 😂😂😂💔

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
واییییی چجوری باید تگ کنم .کمکککک @اوج_آسمان

@اوج_آسمان  

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
بفرمایید بله

برای اسی تگ کردم👀

آبی نمیشد 

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.