هرچیزیییییییی از شیر مرغ گرفته تا جون آدمیزاد راجب نی نی سایت بلدین بگین .حالا چه از لحاظ تجربه و دانسته هاتون و چیزایی که یاد گرفتین و فهمیدین چه از لحاظ تنظیمات و ترفندی .کلا هرچی بلدین بگین اگه حتی تکراری و ساده و آسون باشه و همه بلد باشن.بگین تا ماهم مستفیض شیم و استفاده کنیم 😁💅✨🗿
طبق این چند وقتی که من بودم بخوام بگم .ببخشید ولی دهن مارو با حس شیشم و واییی بچه ها بیاین عکسمو بزارم 🥹 سرویسسسسسسس کردن😐😂تازه همیشه هم دیر میرسم به عکس
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چی بود حالا داستانش .یه خلاصه ای بگو اگه حال داری 😂🗿
طرف پسر عموش میخواستش اینم زنش نمیشه پدر هم نداشته بعد دوست داداشش میاد خواستگاری بعد داداشش و پسر عموش طرفو تو کوچه میبینن میکشنش بعد شرط می ذارن برای اینکه رضایت بدن این زن داداش مرحوم بشه بعد زن اون میشه خونه مادر شوهرش خیلی سختی میکشه میگفتن پیش شوهرت نخواب و بهش تهمت میزنن که خیانت کرده و دزدی کرده و اینا بعد خلاصه آخرش شوهرش یه شهر دیگه کار گیر میاره خونه میخره اینو میبره پیش خودش و دست خانوادش پیش شوهره باز میشه و دیگه به خوبی و خوشی زندگی میکنن
هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷