2777
2789

دوران تخمک گزاری یبار رابطه ی مشکوک داشتیم 

یه هفته قبل پریود تخمدان چپم تیر می‌کشید شدید جوری که نمیتونستم راه برم 

بعد دو سه روز دردش کمتر شد صبح روز بعد سر معدم میسوخت اینم خیلی شدید 

بی بی چک زدم منفی بود (فکر حاملگی نبودم وی علاقمند به بی بی چک هست 🥲😅)

خلاصه اینا تموم شد تا یه روز قبل پری باز بخاطر همون علاقه یبار دیگه بی بی چک زدم اونم منفی شد 

و درد های پریود اومد جوری بود که نوار بهداشتی گزاشتم و خوابیدم ولی صبح خبری نبود و آروم آروم دردام کمتر شد خلاصه که دیروز موعدم بود ولی نشدم امروز یکم کمرم و پاهام درد میکنه ترشح دارم ولی خبری از پری نیست 

بنظرتون من باردارم ؟ 

راستی پریودامم منظمه تقریبا هر ماه یک روز جلو میندازم 

برو دکتر آزمایش بتا برات بنویسه

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علائم پریودی و بارداری یکیه من هرماه مشکوکم همین علایم را دارم ولی با تاخیر پریود میشم

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

یدونه بیبی چکتو قرض بده به من نمیتونم بیرون دربیام

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     
یدونه بیبی چکتو قرض بده به من نمیتونم بیرون دربیام

۶ تا پارسال خریدم هروقت خار میره پاممم یدونه میزنم میدونم حامله نیستما ولی مثل کسی که ۱۰ ساله منتظره ناراحت میشم 😂😂

من اصلا تا حالا عقب ننداختم همیشه یه روز جلو مینداختم یکم مشکوکم

اصن یکی دو روز جزء عقب انداختن حساب نمیشه 

یه ده روز دیگه صبرکن نشدی بعدبی بی بزن

بی شک باران زیباترین نعمت خداست
۶ تا پارسال خریدم هروقت خار میره پاممم یدونه میزنم میدونم حامله نیستما ولی مثل کسی که ۱۰ ساله منتظره ...

نه من منفی میشه یک جشنی میگیرم نمیدونم چرا تو اقدامم هستم ولی روحی آمادگی ندارم😭

من ۲۰ روزه عقب انداختم🤕

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     
یه روز بعد از تموم شدن پری امکان بارداری به نظرتون زیاده

اگر تخمک گذاری 9 و 10 سیکل باشه بله چون تا 72 ساعت اسپرم تو بدن میمونه

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
۶ تا پارسال خریدم هروقت خار میره پاممم یدونه میزنم میدونم حامله نیستما ولی مثل کسی که ۱۰ ساله منتظره ...

میگن بی بی را یه هفته بعد عقب افتادن بزنین نه قبلش😁