2777
2789
عنوان

خانوما با شوهری که دست به زن داره چیکار باید کرد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 37 پست

عزیزم دفعه بعد که زد برو پزشک قانونی نامه بگیر ببر کلانتری ،از اونجا بهش زنگ میزنن باهاش صحبت میکنن

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱                          من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚                  وقتی نظر میدم یعنی با اون شخص حرف میزنم پس دست از سرم بردار :)                                                 "مذهبی های افراطی" به هیچ عنوان با من بحث نکنند و سعی در فرو کردن افکارشون به من نداشته باشن🙏💛                                                                                   مثلا روشنفکرای عزیزم فشار ندن تومون عقایدشونو.💜                  جنسیت؟ نژاد؟ محل زندگی؟ بیخیال همه انسانیم و تا وقتی به هم اسیب نزنیم ادمای خوب و قابل احترامی هستیم🙏                                                      پرنسسعلی های سایتم قابل احترامن اگه درخواست ندن! 🤦‍♀️😂   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دفعه بعد که زد برو پزشک قانونی نامه بگیر ببر کلانتری ،از اونجا بهش زنگ میزنن باهاش صحبت میکنن

اینجوری از ترس دادگاه و پاسگا یا اینکه طلاقتو ب راحتی میدن خودشو جمع میکنه

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱                          من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚                  وقتی نظر میدم یعنی با اون شخص حرف میزنم پس دست از سرم بردار :)                                                 "مذهبی های افراطی" به هیچ عنوان با من بحث نکنند و سعی در فرو کردن افکارشون به من نداشته باشن🙏💛                                                                                   مثلا روشنفکرای عزیزم فشار ندن تومون عقایدشونو.💜                  جنسیت؟ نژاد؟ محل زندگی؟ بیخیال همه انسانیم و تا وقتی به هم اسیب نزنیم ادمای خوب و قابل احترامی هستیم🙏                                                      پرنسسعلی های سایتم قابل احترامن اگه درخواست ندن! 🤦‍♀️😂   

متاسفانه درست نمیشه فقط ممکنه بترسه و دستشو جمع کنه اگر می تونی بده پدر و برادرت یه بار جوری برنند ...

آخه نه بابا دارم نه برادر😔

واسه سلامتی و طول عمر زیاد برای فرزندانم و عشقم  و خودم صلوات میفرستی همچنین واسه خونه دار شدنمون هم یه صلوات بفرست  ، انشالله حاجت روایی بشی🤲🏼

با مشاور صحبت کن ولی بهترین‌کار اینه که خانوادت و در جریان بزاری و ازش تعهد بگیری یا اینکه کار و یکسره کنی و شکایت کنی بلکه دست برداره

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
باید بگی چرا میزنه؟ سر چی عصبانی میشه؟ اعتیاد داره یا نه ؟

نه اعتیاد نداره، سر خونوادش، هرسری در مورد خانوادش حرف زدم کار به دعوا و کتک کاری کشیده

واسه سلامتی و طول عمر زیاد برای فرزندانم و عشقم  و خودم صلوات میفرستی همچنین واسه خونه دار شدنمون هم یه صلوات بفرست  ، انشالله حاجت روایی بشی🤲🏼
آخه نه بابا دارم نه برادر😔

عمو دایی

هر کی که پایه است

یا خودت نقشه بکش با چوبی کمربندی چیزی از خجالتش در بیا

من جات باشم جوری دیوونه بازی در میارم که ازم بترسه

بعدشم میگم خل بشم میزنم می کشمت دیه تو می‌زارم پای مهریه ام

هیچی هم برام مهم نیست 

و خدا برای من کافیست.....
نمیتونی بزنیش؟ با چوبی چیزی  عموی من زن قبلیشو میزد طلاق گرفت این زن دومیش هر دفعه یه جوری میز ...

اسی شرمنده خودم که یکم فکر کردم دیدم این راهی که گفتم خطرناکه ببخشید 😑 یه وقت وسط ممکنه بدتر بزنه جاییت بشکنه خدای نکرده

نه اعتیاد نداره، سر خونوادش، هرسری در مورد خانوادش حرف زدم کار به دعوا و کتک کاری کشیده

این کارت کاملا اشتباهه 

حتی اگر همسرت دست بزن نداره 

مطلقا اسم خانوادشو نیار

کاری که صلاحه بکن بی سر و صدا

کارت رو با تدبیر پیش ببر

هیچ مردی تحمل نمی کنه اسم خانوادشو بیاری حتی اگر خودش بدونه بدترین خانواده دنیا هستن

و خدا برای من کافیست.....