2777
2789
عنوان

عمل بینی

77 بازدید | 15 پست

بچه ها یه دکتر خوب تو تهران می‌خوام برای عمل بینی طبیعی 

خودم چند تا دکتر مد نظرم هست 

مثل داریوش نصیری یا محمدرضا بیگدلی

کشی هست با اینا عمل کرده باشه؟؟ 

چند روزه کارم شده دنبال دکتر گشتن

کامیابی

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما خودتون عمل کردین پیشش؟

ترمیم کردم پیشش

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

سلام استارتر شما دکتر پیدا کردی ؟امکانش هست برای مشورت کردن باهم در ازتباط باشیم؟من روی دکتر یعقوبلو ...

سلام عزیزم 

من رفتم پیش یعقوبلو امروزم قراره براش بیعانه رو واریز کنم 

چرا دودل شدی؟

خودمم خیلی استرس دارم راستش 😢

سلام عزیزم من رفتم پیش یعقوبلو امروزم قراره براش بیعانه رو واریز کنم چرا دودل شدی؟خودمم خیلی استرس د ...

سلام عزیزم ممنونم که جواب دادی 

والا خیلی گیج شدم بین دکترا 

راستش مدل بینی هایی که یعقوبلو درمیاره خیلی باب میلم نیست ولی خیالم راحته که خرابکاری نمیکنه تو صورتم 

سر این دو دل شدم 

شما چقدر توی نوبت موندی؟

از مسیری که رفته بودی داشت موجی از انجماد می آمد...
سلام عزیزم ممنونم که جواب دادی والا خیلی گیج شدم بین دکترا راستش مدل بینی هایی که یعقوبلو درمیاره خی ...

خواهش میکنم عزیزم 

ببخشید دیر دیدم پیامتو 

من پیشش عمل کردم تازه گچ بینیمو برداشت 

من طبیعی خواسته بودم ولی احساس میکنم یکی از سوراخای بینیم یکم کوچیک تر از اون یکی شده که منشیش می‌گفت به خاطر ورمه

باید صبر کنم ببینم چی میشه 

خواهش میکنم عزیزم ببخشید دیر دیدم پیامتو من پیشش عمل کردم تازه گچ بینیمو برداشت من طبیعی خواسته بودم ...

خیلی سخته انتخاب دکتر 

من هر چی تحقیق میکنم باز میرسم به یعقوبلو

خواهش میکنم عزیزم ببخشید دیر دیدم پیامتو من پیشش عمل کردم تازه گچ بینیمو برداشت من طبیعی خواسته بودم ...

خیلی سخته انتخاب دکتر 

من هر چی تحقیق میکنم باز میرسم به یعقوبلو

خیلی سخته انتخاب دکتر من هر چی تحقیق میکنم باز میرسم به یعقوبلو

منم با تحقیق زیاد یعقوبلو رو انتخاب کردم

منها دیشب شلنگ دوش حموم محکم خورد به بینیم

خون نیومد ولی درد گرفت 

خیلی میترسم که شکلش عوض بشه 🥺🥺

منم با تحقیق زیاد یعقوبلو رو انتخاب کردممنها دیشب شلنگ دوش حموم محکم خورد به بینیمخون نیومد ولی درد ...

نه عزیزم به این راحتی شکلش تغییر نمیکنه