2777
2789
عنوان

تپل شدن نوزاد سه ماهه

4127 بازدید | 12 پست

سلام مامانایه مهربون وقتتون بخیر

ببخشید ی سوالی داشتم تا حالا شده کسی بچش ماه های اول کمتر وزن بگیره و وقتی غذاخور شد وزنش بهتر بشه و تپلی شده باشه؟؟ 

من دخترم الان سه ماهشه وزنش کمه ظاهرشم ضعیفه بهش شیرخشک اپتامیل اچ آ میدم چون حساسیت داشته نمی‌دونم چیکار کنم تپل بشه هر وقت نگاهش میکنم میزنم زیر گریه خودم از بس غصه خوردم خیلی لاغر کردم توروخدا راهنماییم کنین چیکار کنم؟؟

آلرژی خودش استپ وزنی میاره گلم یا کم وزنی 

بچه منم آلرژی داشته قبل اینکه دکترا بفهمن خودم بهش مشکوک شدم سه ماهگی خیلی کمتر از دوماه قبلش وزن گرفته بود...

کلی میگم ، وقتی غذا خور هم بشه با خیال راحت نمیتونی بهش غذابدی 

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𝐻𝑒𝓁𝑒𝓃𝒶 𝒾𝓈 𝓁𝑜𝒶𝒹𝒾𝓃𝑔•••❤️ دختر قشنگم هلنا من و بابایی و داداشی بیصبرانه منتظر اومدنت هستیم❤️ پسرم فرزند ارشدم تاج سرم آریان😘❤️ دوسداشتم اسم بچه هام متفاوت باشه خرده نگیرین بهم😂بالاخره دختری گفتن پسری گفتن 🤪.کاربر دلبرمومشکی۲هستم🌸 برام دعا کنید از پس اینهمه سختی بر بیام 💗🙏🏻زندگیم=همسرم❤️•••خدایا شکرت💗

آخی عزیزم من شیر خشک نان میدادم خیلی تپلی شده بود بچم البته بچه من حسایبت نداشت آخه نان خیلی خوشمزست بخاطر همین تا ته شیشه میخورد ، اشکال نداره تپلی هم نشه فقط تنش سالم باشه بچه اولم خیلی لاغر بود سیر خشکم نمیخورد اما دومی شیر خشک میخورد تپل میشد مهم سلانپمتیه گلم خداروشکر کن سالمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جانم از این فکرا نکن سلامت باشه کافیه. 

دختر من دیگه داره۱۸ماهش میشه انقدر وزن کم و زیاد کرد سر سرماخوردگی و دندون دراوردن دیگه عادی شده برام. غصه وزنو‌نخور اصلا

دیدی که سخت نیست... تنها بدون من؟دیدی که صبح می شود... شب ها بدون من؟این نبض زندگی... بی وقفه می زند...! فرقی نمی کند... بامن...بدون من...!دیروز گرچه سخت... امروز هم گذشت... طوری نمی شود... فردا بدون من...!
آخی عزیزم من شیر خشک نان میدادم خیلی تپلی شده بود بچم البته بچه من حسایبت نداشت آخه نان خیلی خوشمزست ...

من بچه ام دوماهش هست ازوقتی دنیا اومد ببلاک دادمش میخورد ولی چند روزه نمیخوره پس میزنه ولی سینه ام میگیره همون موقع حالا آپتامیل هم گرفتم اونم زیاد نمیخوره یعنی نان بهتره بخرم براش؟

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
آخی عزیزم من شیر خشک نان میدادم خیلی تپلی شده بود بچم البته بچه من حسایبت نداشت آخه نان خیلی خوشمزست ...

جان آره فرمایش شما کاملا درسته اما متاسفانه وزنش از نمودارش اومده پایین واسه همین خیلی غصه میخورم 

الان تازه پنج کیلو شده گلم موقع تولد هم وزنش ۳۴۰۰ بود 

عزیزم خدا حفظش کنه 

منم پسرم دنیا اومد ۲۵۰۰ الان دوماه و ده روزش هست ۴۳۰۰ هست بهداشت که میگه کمه ولی پسر من چون قلبش یه سوراخ داره زیر نظر دکتره دکترش میگه خوبه وزنش خوب وزن گرفته ولی من تازگی ها شیر خشک نمیخوره درست پسش میزنه 

من بچه ام دوماهش هست ازوقتی دنیا اومد ببلاک دادمش میخورد ولی چند روزه نمیخوره پس میزنه ولی سینه ام م ...

اگر حساسیتی چیزی نداره براش امتحانی یه قوطی بخر آخه خیلی خوشمزه تره از شیرایه دیگه و تپل هم میکنه من پسرم خیلی تپلی شده بود بچه گیاش بازم امتحانش کن 

اگر حساسیتی چیزی نداره براش امتحانی یه قوطی بخر آخه خیلی خوشمزه تره از شیرایه دیگه و تپل هم میکنه من ...

مرسی عزیزم امتحان میکنم