2777
2789
عنوان

ب نظرتون ب شوهرم وقت بدم یا نه ؟

285 بازدید | 33 پست

چند ماه عروسی کردم تو ی خونه زندگی میکنم با خونواده شوهرم الان بهش گفتم کی جدا میشیم میگه دو طبقه میگیریم تا دوسه ماه  دیگه پول دستمون بیاد از اون ور میترسم بهش بگم عبور جدا بگیرم بزارم اون موقع بهش بگم الان همینطوری بهش گفتم می‌گفت برام فرقی ندارع ولی ب شوخی گرفتش  ب نظرتون چند ماه بهش وقت بدم جدا شه از خونوادش بعد کی بحث خونه عبور جدا رو باهاش مطرح کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه همسرت از اون آدمایی نیس ک واسه هر حرفی داستان درست کنه از الان بگو که به فکر باشه

شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟  روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️
اگه همسرت از اون آدمایی نیس ک واسه هر حرفی داستان درست کنه از الان بگو که به فکر باشه

مشکل از اون آدماس دیشب ب شوخی بهش گفتم می‌گفت چرا بعد مسخره گرفته منم گفتم باید عبور جدا باشه 

اگه میخواستی جدا باشی از اولش نباید قبول میکردی هم خونه بودن رو من که یک روزم حتی نمیتونم تو یه ساخ ...

نمی‌دونستم انقد عوضی هستن خیلی خوب بودن اولاش. بعدش شوهرم بعد عقد بهم گفت ... از اونور الان همیشه میگن خونه رو بفروشیم دو طبقه بگیریم ولی می‌دونم الکی میگن

یجوری بگو که انگار به نفع اونا حرف میزنی. بگو ما میخوایم با خانوادت زندگی کنیم نباید مزاحمت براشون ایجاد کنیم و بنده های خدا آرامش میخوان تو خونه خودشون. شاید یه وقت مهمونی چیزی بیاد یا بخوان تو حیاط بشینن و من چون تازه اومدم شاید راحت نباشن. آدم تو خونه خودش راحت نباشه دیگه کجا میخواد راحت باشه؟یا شاید واسه ما مهمون بیاد و بچه هاشون بخوان تو حیاط بازی کنن بعد خانوادت اذیت میشن. خلاصه اینکه یجوری حرف بزن انگار این جدا شدنه به نفع خانواده شوهرته نه تو.ولی اگه بگی من راحت نیستم و من اینجوری و من اونجوری خب شوهرم احتمالا لج کنه و بگه نه

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 
یجوری بگو که انگار به نفع اونا حرف میزنی. بگو ما میخوایم با خانوادت زندگی کنیم نباید مزاحمت براشون ا ...

خب شوهرم درک نمیکنه میگه عیب ندارع واقعا نمی‌دونم چطوری بگم اون الان میگه عیب ندارع مگ کیو داریم دیشب بهش گفتم گفت میخوای نفهمن کسی میاد  خونمون و می‌ره می‌گفت من میگی عبور جدا فک میکنم کاری می‌کنی ک اونا ندونن مغزش مریضه ولی ب قول تو الان باید بهش بگم شرطامو بزارم 

نمی‌دونستم انقد عوضی هستن خیلی خوب بودن اولاش. بعدش شوهرم بعد عقد بهم گفت ... از اونور الان همیشه می ...

خب به شوهرت بگو بجای اینکه دو طبقه بگیریم دو واحد جدا بگیریم 

اصلا دعوا و جدل راه نندازیا با زبون خوش و سیاست سعی کن بگی

بگو دوس دارم مستقل بشیم

شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟  روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️
خب به شوهرت بگو بجای اینکه دو طبقه بگیریم دو واحد جدا بگیریم  اصلا دعوا و جدل راه نندازیا با ز ...

میدونی شوهرم حرف مامانش و باباشو و خیلی قبول می‌کنه میگه من حرف زن قبول ندارم منم اصلا سیاست ندارم مشکل منم همینه بلد نیستم چجوری با زبون خامش کنم

خب شوهرم درک نمیکنه میگه عیب ندارع واقعا نمی‌دونم چطوری بگم اون الان میگه عیب ندارع مگ کیو داریم دیش ...

دقیقا رفتارش عین همسر منه 

اون فکر کنم دوس داره پیش خانوادش باشی ک کنترلت کنن

از حرفاش کاملا مشخصه 

میترسه هر جا بری و کسی بیاد خونت کسی نفهمه  

انگار یه جوری بهت اعتماد ندارع☹

ولی سفت و سخت پای حرفت وایسا 

الان کوتاه بیای باید تا آخر کوتاه بیای