2777
2789
عنوان

ب نظرتون ب شوهرم وقت بدم یا نه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 33 پست

هرادمی ی قلقی داره.اگه از این ادماس ک‌دلش میخواد تو خونه لباسای جینگول مستون بپوشی بگو من دلم میخواد واسه تو تیپ بزنم و لباسای خاص بپوشم خونمون یکی باشه ممکنه یهو بیان من خجالت میکشم.ببین انتحاری عمل نکن.ک ی دفعه از ته بخوای حل کنی.اول خونه ها جدابشه تو غذاتو جدا کن.بعد درو کلید کن.بعد کم کم ادامه بده تا کلا جدابشین.تو باید اعتمادشو ب دست بیاری

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
میدونی شوهرم حرف مامانش و باباشو و خیلی قبول می‌کنه میگه من حرف زن قبول ندارم منم اصلا سیاست ندارم م ...

همه مردا همینن

بهش محبت‌کن 

مثلا یه لیوان شربتی براش بیار بغلش کن بوسش کن 

بگو میخام باهات صحبت کنم وقتی شروع میکنی سعی کن همش از خوبی های خانوادش بگی  به قول اون دوستمون ک گفتن توپ رو بنداز زمین اونا بگو شاید اونا راحت نیستن 

یا اینکه  در جواب اون حرفش بگو عشقم مگه میشه من جایی برم و به تو نگم 

همیشه هر کاری خواستم بکنم بهت اطلاع میدم

از خانوادش پیشش بد نگو 

بگو دوس دارم خونم جدا باشه 

دلمون تنگ بشه دعوتشون کنیم

یا بریم خونشون سر بزنیم 

یه جورایی باید قلق شوهرت دستت باشه 

شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟  روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا رفتارش عین همسر منه      اون فکر کنم دوس داره پیش خانوادش باشی ک کنترلت کنن ...

خب الان تو میگی چیکار کنم اره حرفات درسته میخواد نگهبان برام بزاره تو میگی چ موقع بهش بگم 

همه مردا همینن بهش محبت‌کن  مثلا یه لیوان شربتی براش بیار بغلش کن بوسش کن  بگو میخام با ...

شوهرم این حرفا تو‌کتش نمیره میگه خونواده من راحتن بخدا دیگه خسته شدم اون میگه حق نداری برام تعیین تکلیف کنی بخدا ازش میترسم حرف عبور جدایی رو بگم

هرادمی ی قلقی داره.اگه از این ادماس ک‌دلش میخواد تو خونه لباسای جینگول مستون بپوشی بگو من دلم میخواد ...

خب مشکل منم اینه بلد نیستم این سیاست و ندارم ک بتونم اعتمادشو جلب کنم

خب الان تو میگی چیکار کنم اره حرفات درسته میخواد نگهبان برام بزاره تو میگی چ موقع بهش بگم 

وقضایی ک شاد و خوشحاله 

شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟  روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️
شوهرم این حرفا تو‌کتش نمیره میگه خونواده من راحتن بخدا دیگه خسته شدم اون میگه حق نداری برام تعیین تک ...

وقتی اینو گفت بهش بگو درسته اونا راحتن ولی این قضیه دو طرفس من دلم میخاد جدا باشم که احترام ها حفظ شه

تو ام داری اونجا زندگی میکنی دیگه خودش و خانوادش تنها نیستن ک

چیکار کرده باهات که انقدر ازش میترسی😑

مظلوم گیر اورده🤨

عصبی شدم😠

وقتی اینو گفت بهش بگو درسته اونا راحتن ولی این قضیه دو طرفس من دلم میخاد جدا باشم که احترام ها حفظ ش ...

واقعا دارن از سادگیم سو استفاده میکنن اره حالش خوب باشه بهش میگم و برای همیشه تکلیفمو روشن میکنم باهاش باید عبور جدا بگیره عبور مشترک هم همینطور دیگه فقط خوابیدنمون جداس

واقعا دارن از سادگیم سو استفاده میکنن اره حالش خوب باشه بهش میگم و برای همیشه تکلیفمو روشن میکنم باه ...

ولی روزی هزار بار خودمو لعنت میکنم که چرا قبول کردم بیام تو یه ساختمون 

تو حماقت منو نکن 

اصلا آرامش ندارم تو زندگیم

تنها ارزوم شده خونه خریدن و خلاص شدن از اینجا 

ترو خدا برای منم دعا کن خونه دار بشیم🥺😔

حرفاتو به شوهرت بزن فقط مهربونتر 

ولی روزی هزار بار خودمو لعنت میکنم که چرا قبول کردم بیام تو یه ساختمون  تو حماقت منو نکن  ...

باشه ب حرفت گوش میدم ممنونم ازت واقعا سخته خب چرا خرج و خوراکتون مشترکه