2777
2789
عنوان

به شوهرم چطوری بگم بو میده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1734 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مام اسپری بخر براش. بهش بده ب عنوان کادو ک بهش بر نخوره 

منم خیلی زیاد عرق میکردم.

یکی خریدم.  ((مارکش رو نمیگم نگن‌ تبلیغاتی هستی اگ میخوای بدونی چیه ب خودت میگم.))

خیلییییییی خوبه . دیگ اصلن اون مشکلو ندارم. بوی خوبیم میده 

🥲بعد از دو سال و نیم منو تنها گذاشت.

چند ساله ازدواج کردی  چرا روت نمیشه مستقیم بگی

تقریبا ۷ ماهه باهاشم 

چون اون اصلا عیب های منو به روم نمیاره جوری که انگار نمیبینه عیب هامو 

منم دیگه نمیتونم بزنم به پرش

دارای گواهینامه رانندگی . دارای یک عدد پراید😂😂😂😂
عزیزم مام اسپری بخر براش. بهش بده ب عنوان کادو ک بهش بر نخوره  منم خیلی زیاد عرق میکردم. ی ...

بوش در حدی نیس پخش شه و احساس شه فقط روی پوست میمونه 

مام ها بوی خاص خودشونو دارن ولی پودر مرداب بدون بوعه عالیه

اره رایحه های متفاوت دارن،،، بوشون بد نیست

چون مام مثل ابه تو بدن مشخص نیست ولی پودر اینجوری نیست 

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

دو روز یکبار توی این گرما واقعا کمه 

مستقیم‌نگو مثلا از حمام اومد بگو اینو من میزنم کمتر عرق میکنم بدنم بو نمیگیره و خیلی خوبه توام امتحان‌کن

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
تقریبا ۷ ماهه باهاشم  چون اون اصلا عیب های منو به روم نمیاره جوری که انگار نمیبینه عیب هامو&nb ...

خب یبار موقع استفاده تعریف کن بگو این پودرو میزنم عالیه بو نمیدم شاید منظورتو گرفت

غم برای همیشه باقی خواهد ماند .

دیگه باگزارشم تاپیک نمیترکه فردابزارپیوی نی نی یار یک برات حذف میکنن

ببخشید من خیلی وقت نیست عضو شدم چطوری باید بزارم پیوی نی نی یار تا تاپیک حذف بشه

چقدر سخته توی رویاهات با کسی حرف بزنی وزندگی کنی در حالی که بدونی توی واقعیت هیچ وقت نمی تونی داشته باشیش
بگو مارکشو 

سورملینا.

من سه سالی هس تقریبا دارم استفاده میکنم. خیلی راضیم ازش.

اصلن دیگ بوی عرق نمیگیره ادم. بسته شم دوتایی هست

خیلی به صرفه درمیاد برام

اره اینم هس

داخل نت سرچ کردم این پودر ضرر داره

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍