2777
2789

دوبار عمل کردم بار اول با گذشت زمان حتی بدتر شد

الان خیلی راضیم تقریبا سه ماه و خرده ایه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوبار عمل کردم بار اول با گذشت زمان حتی بدتر شد الان خیلی راضیم تقریبا سه ماه و خرده ایه

پیش کی ترمیم کردی

برای من به سوراخ ها اصلا دست نزد. قبلش خوب بود. الان کلا بهم ریخته.  میگ درست میشه. باور ندارم 

پیش کی ترمیم کردی برای من به سوراخ ها اصلا دست نزد. قبلش خوب بود. الان کلا بهم ریخته.  میگ ...

کامیابی

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

به سلامتی منم تو برنامه ام هس

داشتم زندگیم رو میکردم.  ۴۲ سالمه.  اینهمه سال طاقت آوردم. دماغم از روبرو عالی عالی بود. فقط نیمرخ دراز بود. قوس و افتادگی و هیچی نداشت.  هی حرف مردم.  تا میدیدن برو عمل کن قدش کوتاه شه عالی میشی

گرفتار شدم. روزگارم بهم ریخته