2777
2789
عنوان

ی دقیقه بیاین اقایون خانوما 🙃

119 بازدید | 21 پست

پسری ک زود ب زود دلش برای یه دختر تنگ میشه و هر کاری میکنه ک شرایط برای دیدنش جور شه و وقتی دختر دیر میرسه یا اصلا نمیره اونجایی ک اون هست حرصش میگیره و سر دختره تلافیش میکنه و عصبانی میشه 

وقتیم میبیندش زل میزنه تو چشاش 

میتونه نشانه ی علاقه باشه ؟ یه ففط عاشق چش و ابروش شده ؟😑😑😑 میشه کسی عاشق نباشه ولی دلش بخواد یکیو زود به زود ببینه؟

ولی هیچ حرفی نزنه و ابراز علاقه ای نکنه تازه حرص دختره رم در باره با بقیم بیشتر گرم بگیره 

فازش چیه 

تنها ترین لحظه ی انسان اونجاست که خودش ب خودش میگه ؛ اشکال نداره درست میشه (:

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا مریضن کرم دارن ک اینجوری ابراز علاقه کنن

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔

چرا احساس کردم نمیدونه با خودش چند چنده….!

https://abzarek.ir/service-p/msg/2296892  من نصف فعاليتهاى زندگيم واسه اينه كه ببينم گوه خورش کيه. لطفا لطفاااا توی ناشناسم اگر غریبه هستید تشریف نیاید مخصوصااا مرد های هول سایت که عمراااا تشکر که رعایت میکنید

ن  ب جون خودم😑😑😂

ولی واقعا قشنگ گیجم کرده اصلا نمیدونم متنفره دوسم داره بی تفاوته چیه😪

چرا احساس کردم نمیدونه با خودش چند چنده….!

احساس نکن مطمعن باش 

با بقیه گرم میگیره احوال بقیه رو میپرسه بعد ب من نگا میکنه ببینه حرص میخورم یا ن و منی ک بی خبر از عالمم

گاهی اوقاتم پیش بقیه ضایعم میکنه ولی کافیه یه فرصت ب دست بیاره ک زل بزنه تو چشام از دور 😑

با توجه به فیلم هایی کثیری که در این حیطه دیدم شک نکن دوست داره😃😃

به عینکی ها احترام بزارین اونا واسه دیدن شما خرج میکنن🤓😇                                                             

احساس نکن مطمعن باش  با بقیه گرم میگیره احوال بقیه رو میپرسه بعد ب من نگا میکنه ببینه حرص میخو ...

اخه میدونی من خودمم همچین چیزی برام پیش اومد 

حتی طرف ب عمد میگفت با فلانی (دختر )بیرون بودم این شده اون شده که من حرص بخورم اون شاد بشه 

برای حرص خوردنمم عصبی میشد اصلا نمیدونم چ موجودی بودد!!

ی لحظه که گفتی اون اومد توی نظرم حقیقتاااا  کپ همن !!!

https://abzarek.ir/service-p/msg/2296892  من نصف فعاليتهاى زندگيم واسه اينه كه ببينم گوه خورش کيه. لطفا لطفاااا توی ناشناسم اگر غریبه هستید تشریف نیاید مخصوصااا مرد های هول سایت که عمراااا تشکر که رعایت میکنید

با توجه به فیلم هایی کثیری که در این حیطه دیدم شک نکن دوست داره😃😃

خب چرا با بقیه گرم میگیره بیاد با من گرم بگیره خب 😂

اخه میدونی من خودمم همچین چیزی برام پیش اومد  حتی طرف ب عمد میگفت با فلانی (دختر )بیرون بودم ا ...

ای دقیقا این از دخترای دیگه حرف میزنه 

چی شد اخرش ابراز علاقه نکرد؟