2777
2789
عنوان

پیج لباس فروشی خاله ریزه تو ایتا

467 بازدید | 20 پست

سلام خانما کسی تو ایتا از پیج لباس فروشی خاله ریزه سفارش داده براش فرستادن یا گولش زدن ما فروردین سفارش دادیم قرار بوده اردیبهشت بفرسته رفته که بفرسته

3/7/1400فهمیدم داری میای تو زندگیمون خوش امدی فندق مامان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اسفند ازش سفارش داشتم هنوزم چیزی نفرستاده پاسخگو هم نیستن

برا ماهم امروز فردا میکنه تا حالا چند نفر شدیم شکایت کنیم یعنی کسی رسیدگی میکنه 

ایتا اصلا برنامه مورد اعتمادی نیس: 

دقیقا دیگه غلط بکنم ایتا چیزی سفارش بدم روبیکا هرچی سفارش دادم فوری برام ارسال کردن 

برا ماهم امروز فردا میکنه تا حالا چند نفر شدیم شکایت کنیم یعنی کسی رسیدگی میکنه 

نمیدونم والا همش میگفت از دوخت درنیومده الانم که نیستن کلا

برای استخدام شدنم صلوات میفرستین
نمیدونم والا همش میگفت از دوخت درنیومده الانم که نیستن کلا

چند خریدید من 825رفیقم یه تومن ابجیش یه تومن و چند نفر دیگه قراره ادمین جدید بذاره چند هزار بدبخت دیگه رو گول بزنه 

چند خریدید من 825رفیقم یه تومن ابجیش یه تومن و چند نفر دیگه قراره ادمین جدید بذاره چند هزار بدبخت دی ...

من چون دفعه اولم بود فقط یه لباس سفارش دادم ۲۵۰تومن ولی بازم زورم میاد زرنگ بازی بخوان دربیارن

برای استخدام شدنم صلوات میفرستین

خدارووشکررر اصلااااا تا االان ک ازدواج کردم نتونستم ب این پیجا اعتماد کنم هرچی خواستم بخرم رفتم بازار و حضوری گرفتم اومدم🥰

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻
من چون دفعه اولم بود فقط یه لباس سفارش دادم ۲۵۰تومن ولی بازم زورم میاد زرنگ بازی بخوان دربیارن

بازم شانس اوردی 

من از خاله ریزه سفارش ندادم از یه پیج تو اینستا سفارش دادم گفت ارسال فوری نهایت ۳ روزه

الان یک ماهه از سفارشم میگذره🤦🏻‍♀️ 

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙
خدارووشکررر اصلااااا تا االان ک ازدواج کردم نتونستم ب این پیجا اعتماد کنم هرچی خواستم بخرم رفتم بازا ...

من بار اولم نیست تموم چیزامو از روبیکا سفارش میدم سر موقع هم ارسال میکنن این اینجوری شد 

من از خاله ریزه سفارش ندادم از یه پیج تو اینستا سفارش دادم گفت ارسال فوری نهایت ۳ روزه الان یک ماهه ...

من اینستا ندارم ولی روبیکا اندازه موهای سرم سفارش دادم اینجوری نشده 

آره قرار بود زیاد بخرم بعد گفتم بذار ببینم همین یه دست میاد؟ آخه قیمتاشم خیلی پایینه مشکوک بود برام

من چون پکی بود یه پک خریدم یه دستم برا دختر خالم خریدم اینقدر شد