2777
2789
عنوان

نماز صبح

154 بازدید | 14 پست

هیچ وقت به طور ثابت نماز نمی‌خونم 

چند وقتی بود هی میگفتم از فردا میخونم از شنبه.. 

امروز تا صبح بیدار بودم

و بالاخره نماز رو به وقت خوندم.

نمی‌دونم چرا اینطوری نماز میخونم 

با وجود اینکه هم باور دارم و اعتقاد اما عمل نمیکنم یا فراموش میکنم نمازه یا میگم عیب نداره بعد میخونم 🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبول باشه

از نماز نخوندن نترس

از خدا نترس

فقط باید بفهمی که نماز باعث میشه زندگیت منظم بشه و با برکت بشه و نتونی هر کاری رو انجام بدی

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم

عزیزم قبول باشه، روی گوشیت بادصبا نصب کن و اذانش رو فعال کن، تا صدای اذان رو شنیدی مثل زنگ‌مدرسه ، سریع برو نمازت رو بخون، بعد از یه مدت دیگه عادت میکنی، و کم کم از عادت به لذت از عبادت میرسی، اینحوری نمازت هم اول وقت خوندی و کم کم آرامش و روزیت زیاد میشه 

نماز رو برای عاقبت بخیری خودت میخونی 

وقتی نماز نمیخونی یعنی به حرف خدا توجهی نداری

یعنی وقتی از گلدسته صدای اذان میپیچه و خدا تورو صدا میزنه تا باهاش حرف بزنی و تو بی توجهی

فکر کن زبر ابی و برای زنده موندن فقط ۵ بار میتونی بیای بالا و نفس بگیری و دوباره بدون خواست خودت ب زیر اب کشیده بشی

دقیقا مثل دنیا مشکلاتی کع انسان رو بدون خواست خودش غرق میکنه و ما برای دوری از این مشکلات و رسیدن بخدا و حس کردن الله فقط ۵ بار در روز میتونیم از شر مشکلات رها بشیم و به روحمون نفس بدیم

و اینکه نماز رو معنی کن

وقتی روبه روی خدا می ایستی و حمدو توحید رو میخونی اینو بدون که حمد و توحید شناسنامه خداست از یگانگی و بی همتاییش سخن میگی وقتی از اینهمه قدرت به وجد میای رکوع میکنی و از ناتوانی به سجده در میای و در رکعت دوم شهادت میدی که خدایی جز الله نیست و پیامبر رو بنده وعبد خدا میدونی و در رکعت سوم صفات خدارو به زبون میاری که منزه هست بزرگه و هیچ کس جز اونیست در رکعت اخر سلام میکنی به پیامبر به اهل پیامبر و صالحین و فرشته ها در سمت راست و چپ ما هستند و بخاطر همین با دست ب  روی پاها میزنیم

im living in pain💔,, i tried to change it but...... 💔💔💔💔it has lots of power
عزیزم قبول باشه، روی گوشیت بادصبا نصب کن و اذانش رو فعال کن، تا صدای اذان رو شنیدی مثل زنگ‌مدرسه ، س ...

سلام ؛ ممنون از راهنمایی شما 

من باد صبا نصب کردم 

مرتب هم نماز می‌خونم

این روزها تو اوج فشار روانی و روحی تنها همین چند دقیقه آرومم می‌کنه..

نماز رو برای عاقبت بخیری خودت میخونی  وقتی نماز نمیخونی یعنی به حرف خدا توجهی نداری یعنی وقتی ...

سلام عزیزم ممنون از وقتی که گذاشتی 

و توضیحی که دادی

انشالله که بهترین‌ها نصیب شما بشه ♥️