2777
2789
عنوان

از حرصم‌جواب ازمایشو پاره کردم😣

333 بازدید | 26 پست

هفته پیش سه شنبه صبح بعد از مثبت شدن بی بی رفتم ازمایش خون که بهم گفتن بتام ۱۳۰ هست دکتره اونجا گفت احتمال مثبت داری باید بری دکتر چک شی بهتره بری زود

منم فرداش تایم دکترم شد یعنی چهارشنبه هفته پیش که بود که ۶ روز مونده بود به موعودم رفتم دکتری ک زیر نظرش بودم قبلا برای چکاب های همیشکی و عادی 

با یه لحنی گفت چرا زوووود فهمیدی تو رفتی ازمایش!؟

منم گفتم خوب قرار بود برم جایی گفتم بزنم ببینم چی میشه اونم زد مثبت شد برگش کفت بی بی هم مثبته گغتم خوب اره اون مثلت شد ک پاشدم رفتم بتا

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡

دو بار خوندم ولی باز متوجه نشدم

خودت بخون یه بار 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفهمیدم چی شد میشه واضح تر توصیح بدی 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

مسلط 🤦🏼 مثلث خوندم میگم دختر چرا مثلث شد اون وسط اصلا چطوری مثلث شد ؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بعد گفت مهلت میدادی ک موعودت میگذشت بعد میومدی گفتم خوب از ازمایشگاه گفتن برو دکتر  خلاصه با کلی فیس افاده و انرژی منفی گفت سونو نشون نمیده گفتم خوب حالا ی نگاهی بندازین پاشد اومد انگار ک مجبورش کردم مثلا نوکر بابامه یه سونوی چرتی کرد گف هیچی نیس پاشو برو برام فولیک نوشت با شیاف پروژسترون و یه ازمایش تیتر بتای دیگه ک حتی وقتشم تعیین نکرد

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡
بعد گفت مهلت میدادی ک موعودت میگذشت بعد میومدی گفتم خوب از ازمایشگاه گفتن برو دکتر  خلاصه با کل ...

برو ی دکتر دیگه

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 
بعد گفت مهلت میدادی ک موعودت میگذشت بعد میومدی گفتم خوب از ازمایشگاه گفتن برو دکتر  خلاصه با کل ...

خداییش روز مونده زود بود

ولی ۶ روز مونده به موعد بی بی چک چجوری نشون داده واقعا

بعد دکتر یجوری انرژی منفی داده بود بهمون تا خود خونه یکسره اشک میریختم الان نزدیک یک هفته میگذره من از اناتومی بدنم میدونم بشدت تغیر کردم ولی باورم نمیشه چون دکتر جوری حرف زد ک گفتم شاید توهم زدم و دروغه از حرررصم برگه ازمایش دستم بود پاره کردم فکر میکنم مثبت کاذبه

بعد دکتر یجوری انرژی منفی داده بود بهمون تا خود خونه یکسره اشک میریختم الان نزدیک یک هفته میگذره من ...

بیخیال عزیزم خودتو ناراحت نکن دکترتو عوض کن چون بخوای نه ماه بری پیشش با انرژی منفی فایده نداره