2777
2789

الان میگن باید اخر ۶ ماهگی غذا بدی که بشه ۷ ماهگی ولی من پسرمو توی ۶ ماهگی غذا دادم هیچ اشکالیم نداره بده بهش فرنی بده بیسکویت مادر اینا خوبه 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه جا میگن با شروع غذای کمکی و در ابتدای ۷ ماهگی . الان زود نیست ؟

من که از شبش ماهگی دادم 

به نظرم سر هوش بچه تاثیر داره 

دسگه بهش غذا بده من به بچم دیر دادم فوق العاده بددغذاس 

دختر عموم از ۴ماهگی به بچه هاش غذا داده خوش غذا وتپلن

به حکمتش دل بسپار(خدا)
همه جا میگن با شروع غذای کمکی و در ابتدای ۷ ماهگی . الان زود نیست ؟

درمورد غذاشم گفت دوتا نظریه هست یکی میگه پایان ۴ماهگی یکی میگه پایان ۵ماهگی، گفتم مگه نمیگن پایان ۶؟ گفت نه الان دیگه ۶ نیست

الان میگن باید اخر ۶ ماهگی غذا بدی که بشه ۷ ماهگی ولی من پسرمو توی ۶ ماهگی غذا دادم هیچ اشکالیم ندار ...

دکتر بچه من برعکسشو گفت، گفت الان میگیم غذا پایان ۴یا ۵

یکی از دوستامم بچش یه‌ دکتر دیگه میره از ۴ماهگی غذا کمکی شروع کرده الان که ۹ماهشه گفته غذای سفره با همه جور ادویه!

فندی جان دخترمو واسه چکاپ ۳ماهگی بردم دکتر همه چیشم خوب بود وزنشم خوب بود ۵۸۵۰، بعد دکترش واسش اهن و ...

قطرخ اهن رو من شنیدم از 6 ماهگی یا زمانی که وزن بچه دو برابر وزن تولدش بشه باید شردع کرد

قطرخ اهن رو من شنیدم از 6 ماهگی یا زمانی که وزن بچه دو برابر وزن تولدش بشه باید شردع کرد

خوب چرا دکترا اینجوری میکنن که ادم سردرگم شه، موندم الان بهش اعتماد کنم یا نه ، مثلا دکتر خوبی هم هست

۳ماهشخ وزنشم بشه ۷ میشه دوبرابر الان نزدیک ۶

فندی جان دخترمو واسه چکاپ ۳ماهگی بردم دکتر همه چیشم خوب بود وزنشم خوب بود ۵۸۵۰، بعد دکترش واسش اهن و ...

دکتر من گفت نوزاد تا ۶ ماهگی به جز ا د هیچ قطره ای نیاز نداره