2777
2789

۵ روز پیش دندونمو عصب کشی مجدد کردم بعدم پرش کردم روز بعدش دردش شروع شد تاامروز ک شدید تر شده دیگ تحمل ندارم همش گریه میکنم قرص نوافن خوردم مفنامیک اسید استامینوفن خوردم برا دردش چاره نکرد 

دردش جوریه ک انگار داره نبض میزنه یا تیر میکشه دندونای سمت چپم هم بالا هم پایین همشون درد میکنن ... از دیشب شروع کردم اموکسی میخورم ک عفونت اگ داشته باشه خشک شه بگین چیکا کنم‌مردم دیگ شبا از خاب پا میشم از دردش کلافه شدم  

مولانا خدا رو قشنگ تعریف میکنه:گر هزاران دام باشد در قدم چون تو بامایی نباشد هیچ غم... :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل عصب کشی درد و عفونت داشتی؟

عفونتو نمیدونم ولی کلن نمیتونستم با اون سمت غذا بخورم چون خعلی درد میگرفت 

مولانا خدا رو قشنگ تعریف میکنه:گر هزاران دام باشد در قدم چون تو بامایی نباشد هیچ غم... :)
آب نمک 

اب نمکم اره هعی استفاده میکنم ولی نمیدونم چرا این همه درد داره کلافه شدم دیگ جون تو بدنم نمونده

حتما برو دوباره عکس بگیر

اره تعطیلی تمام شه ولی خب خودشون اخر سر عکس گرفتن بعد فرستادن واس پر کردن دیگ نمیدونم

عفونتو نمیدونم ولی کلن نمیتونستم با اون سمت غذا بخورم چون خعلی درد میگرفت 

ببین احتمال زیاد عفونت داشتی که درد میکرد

باید قبلش دارو میخوردی که عفونت خشک بشه بعد پر عصب کشی و پر کنی

دکترت باید قبلش بهت میگفت

اگر دیدی برای حل مشکلم صلوات بفرست❤
ببین احتمال زیاد عفونت داشتی که درد میکرد باید قبلش دارو میخوردی که عفونت خشک بشه بعد پر عصب کشی و ...

اره بابامم میگه بخاطر عفونته دارم قرص میخورم ولی خیلی درد داره 

آموکسی سیلین و مترونیدازول معمولا باهم میخورن که عفونت بره بازم سرچ کن

باشه مرسی عزیزم

وای من توام یا تو منی دقیقا منم شرایط شما رو دارم . نبض و درد شدید هیچ قرصی اثر نکرد و چرک خشک کنم م ...

جدی 🥺 چیکار کنیم نمیدونی تاالان چن بار از خاب بیدار شدم خسته شدم دیگ واقعا