2777
2789
عنوان

برداششتون از حرف این فالگیر چیه

93 بازدید | 9 پست

میره از دانشگاه  ؟

یا  سه ماه تابستون نمیبنمش؟

اینو اول بگم منو اکسم همکلاسیم و کات کردیم 

و تو یک دانشگاه و تو یک کلاس. و تویک شهریم 

اینو گفت

برداشتتون چیه

به نظرتون منظور سه ماه تابستون نمیبینمش یا کلا از دانشگاه میره شهر دیگه!؟

دیدار های که همچنان ادامه داره البته تا یک تایمی بعدیک تایمی دیگه نمیبینش و یک جورایی فاصله ایجاد میشع

این همه فیلم از این فالگیرا نشون میدن در همه کشورها تا نشون بدن همه دروغ و کلاهبرداریه 

شما هنوز باور دارید !!!

برای کشف اقیانوس‌های جدید باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشید، این جهان، جهانِ تغییر است نه تقدیر ...              خودتون رو با اینکه حتما تقدیرم نبود گول نزنید 🙃
این همه فیلم از این فالگیرا نشون میدن در همه کشورها تا نشون بدن همه دروغ و کلاهبرداریه  شما هن ...

حالا میگی برداشت چیه 

منظورش اینکه از دانشگاه میره یا 

سه ماه تابستون نمینمش

چون گفته یک دیدار های کوتاهی که مبینش بعد یک تایمی نمیبینش یک جورایی فاصله ایجاد میشع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا میگی برداشت چیه  منظورش اینکه از دانشگاه میره یا  سه ماه تابستون نمینمش  چون ...

عزیزم من میگم اعتقاد ندارم 

شما میگی نظرت چیه 😆😆

برای کشف اقیانوس‌های جدید باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشید، این جهان، جهانِ تغییر است نه تقدیر ...              خودتون رو با اینکه حتما تقدیرم نبود گول نزنید 🙃
عزیزم من میگم اعتقاد ندارم  شما میگی نظرت چیه 😆😆

عشقم تو فکر کن من بهت گفتم فالل نیست 

منظور این حرف یعنی چی

یک تایمی میبنمش بعد یک تایمی نمیبی و یک جورایی فاصله ایجاد میشه 

به نظرت میره از شهر و دانشگاه

یا تابستون نمیبینمش

عشقم تو فکر کن من بهت گفتم فالل نیست  منظور این حرف یعنی چی یک تایمی میبنمش بعد یک تایمی نمیب ...

ای خدااا 

منظورش همون تابستون بود احتمالا تا شما بعد ها بگید چه فالگیر خوبی بود همه رو درست گفت 😂

ای خدااا  منظورش همون تابستون بود احتمالا تا شما بعد ها بگید چه فالگیر خوبی بود همه رو درست ...

خب ن نگا گلم اسفند ماه قبلی که کلاس شروع شه گرفتم 

گفت میبنش یک جورایی سرده نمیخواد باهاتون صحبت کنه جوری که دوستاتون میگن فراموش کنن حتی نمیخواد صداتو بشنو فلان همین اتفاق افتاد 

ترس من اینکه گفت یک تایمی نمبینش یک جورایی فاصله ایجاد فاصله ایجاد میشه میترسم

خب ن نگا گلم اسفند ماه قبلی که کلاس شروع شه گرفتم  گفت میبنش یک جورایی سرده نمیخواد باهاتون صح ...

هر چقدر شما بیشتر اهمیت بدید و ترس از دست دادن داشته باشید اون پسر بیشتر خودش رو می گیره وفکر می کنه حتما من آدم خاصیم که این دختر دنبال منه 

رهاش کنید اگه شما رو بخواد یه جور نشون میده

هر چقدر شما بیشتر اهمیت بدید و ترس از دست دادن داشته باشید اون پسر بیشتر خودش رو می گیره وفکر می کنه ...

خب گلم رها کرده بودم روز تولدم رفیقش تکس داد که هم کلاسیمون اونم بعد گفت اونجوری که با ما برخورد میکردی فکر میکردم قید امیرحسین زدی ولی با این آمار گرفتن فهمیدم که ن نزدی 

گفتم اذیت نکن تو یکی از دلم خبر داری گفت میدونم امیرحسین یک طرفه بجات تصمیم گرفت  

گفتم نمیخواد از دانشگاه بره گفت والله تا الان که میدونم حرفی از رفتن نزده

هر چقدر شما بیشتر اهمیت بدید و ترس از دست دادن داشته باشید اون پسر بیشتر خودش رو می گیره وفکر می کنه ...

فقط همین تو ذهنن میگذره 

که یک تایمی میبنیش بعد یک تایمی نمیبنش یک جورایی فاصله ایجاد میشه یعنی برای همیشه نمینمش یا دوباره دانشگاه باز شه میبنمش