2777
2789

سلام من قبلا با قرص اورژانسی بارداری خارج رحمی شدم ولوله از دست دادم.

الان اقدامم دکتر قرص. دوفامد نوشته از روز ۱۵ بخورم روزی دوتا

میترسم خارج رحمی بشم با این قرص، کسی اطلاعی داره از عوارضش؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سینال اف زدم با گنادوپرین و دوفامد و لتزول دکترم نوشت برام دوتا لوله هام درگیر خارج رحمی شده خواستن تخلیه رحمم کنن دیگه رضایت به عمل ندادم برام آمپول ام تی ایکس زدن که مال شیمی درمانی و هنوز تو لوله هاس جنین😔😔😔😔

خدا خودت از دلم خبر داری پس الهی آمین❤☹️
سینال اف زدم با گنادوپرین و دوفامد و لتزول دکترم نوشت برام دوتا لوله هام درگیر خارج رحمی شده خواستن ...

الهی عزیزم یه بیمارستان خصوصی برو با لایرا یا امپول دفعه کنن برات

احتمال زیاد از محرکاس. مخصوصا لتزول

انشالله بخیر بگذره پس منم نمی‌خورم  

الهی عزیزم یه بیمارستان خصوصی برو با لایرا یا امپول دفعه کنن برات احتمال زیاد از محرکاس. مخصوصا لتز ...

شاید بدن شما با من فرق داشته باشه من تجربه خودمو گفتم بخدا تا لب گور میرم و برمیگیردم هر روز از درد

[QUOTE=341531290]دوفامد از شب ۱۵ خوردی؟ انشالله دفع میشه با امپول[/QUOTE بله از شب 15 تا 25 خوردم برا تنظیم پریودم داد اما واقعا نمیدونم چرا خارج رحمی شدم😔😔😔