2777
2789
عنوان

یکی از فانتزیام که بهش نرسیدم شوهر غیرتی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 44 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلااااا

سخته

آدم فک میکنه براش مهم نیست

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡

فیلم ملی وراه های نرفته رو ببین بازم نظرت همینه؟ 

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
دوروز تو خونه حبست کنه همه فانتزی هات میپره  قدرش بدون  پارانویید داشت روانی بود خوب بود ...

نه منظورم اینه حداقل یکم حساسیتو داشت از طرفیم چون خودم شخصیتم جوریه که خیلی مراقب رفتارام هستم میگم شاید رفتار بدیم ازم ندیده

خوب نیست من همسرم این جوریه وقتی به کوچیکترین چیزاتم گیر بده اونموقع میفهمی تا یک حدی آدم خوشش میاد ولی از یک جایی یه بعد آدم واقعا اذیت میشه

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡