2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شهر ما کوچیکه یه امامزاده هست مراسم های مذهبی اونجا برگزار میشه شاه فضل بهش میگن توی دیوار اگهی زده بودن کفش حاج خانم رحمانیان توی امام زاده شاه فضل گم شده لطفا هر کس پیدا کرد پیام بده

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود''''''' ولی بی جونم! گمم!
سلام دختر رنج چطوری عزیزم؟ امتحانات چطور بودن؟

سلااامممم قشنگممممم 🌦️🧡💚

ممنونم الحمدالله خوبم خودت چطوری؟

خداروشکر که تا الان خوب بودن 

ازین به بعد والا سختاشه 🥲 

تاریخ و فلسفه و جغرافیا و ریاضی هنوز جلوعن خدا کنه خوب بدم🥲❤️

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

باز این خوبه برا دیوار استان ما یکی عکس از جوجه های تازه به دنیا اومده عکس گذاشته و به لری نوشته بود ...

کدوم شهرین😂

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
آگهی فروش کف جلو باز (ینی از جلو مایلم به رابطه)  پشت باز ینی از پشت با جعبه  ینی مکان ...

یا الله خودت ظهور کن 😶‍🌫️

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

سلااامممم قشنگممممم 🌦️🧡💚 ممنونم الحمدالله خوبم خودت چطوری؟ خداروشکر که تا الان خوب بودن  ...

خداروشکر که خوبیی، منم خوبم الحمدلله 

خداروشکرر که خوب بودن

مطمئنم بقیه رو هم عالی میدی🥲😍 موفق باشی عزیزِدل

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)