2777
2789

سلام من ۲۲سالمه ۶ماه صیغه بودیم با یه آقایی بارضایت خونواده ها.بعد بعد۶ماه مادرم زده زیرهمه چی اجازه عقدنمیده و الان۱سالو۸ماهه ک مامعطل اجازه عقدیم اقا شرایط خوبی هم دارن خودمم دانشجومعلمم از طرفی اجازه رفتن به خونه هم ندارم ولی رضایتم نمیدن کسی میدونه چطوری میتونم قانونی اقدام کنم وچقدرزمان میبره دادگاه تشکیل بشه؟باتوجه به اینکه سرپناهی هم ندارم

علت مخالفت مادرت!؟

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اجازه ازدواجت ربطی به مادرت نداره  درکل قشنگم توضیح ندادی ببینیم چی شده

بله ربطی نداره اما پدرم ام اس دارن بعد زن سالاریه خونه ما متاسفانه واسه همین به پدرمم اجازه نمیدن برای رضایت😔😔

بله ربطی نداره اما پدرم ام اس دارن بعد زن سالاریه خونه ما متاسفانه واسه همین به پدرمم اجازه نمیدن بر ...

الان از طریق دادگاه اقدام کردی؟ 

یکی دوماه دیر دیرش طول میکشه براتون دادگاه تشکیل بدن

بی شک باران زیباترین نعمت خداست
بله میدونم اما پدرمم از ترس مادرم و اینکه خودشون توانایی اومدن به محضرندارن بخاطر بیماریشون

به نظرمن اگه ناراحت نمیشی نتونستی رضایت خانوادتوجلب کنی بزارش کنار،این واقعبته به مردانمیشه اعتمادکردحالااگه حمایت خانوادتم نداشته باشی کارت سخترمیشه

الان از طریق دادگاه اقدام کردی؟  یکی دوماه دیر دیرش طول میکشه براتون دادگاه تشکیل بدن

خونواده نامزدم مدام دارن التماسش میکنن بازم میخوان برن صحبت کنن اصرار دارن به خوبی و خوشی حل بشه ولی اگ راضی نشد قانونی اقدام میکنیم.اخه من الان سرپناهی هم ندارم وکیل میگفت خونه اقاپسرم بری برعلیه توعه.اونجام نمیتونم برم.اینارو بگم داخل دادخواست بنظرتون تاثیری در زمان تشکیل شدن دادگاه داره؟بخدا ۲ساله معطلیم

به نظرمن اگه ناراحت نمیشی نتونستی رضایت خانوادتوجلب کنی بزارش کنار،این واقعبته به مردانمیشه اعتمادکر ...

ممنون ازنطرتون عزیزم مرسی ک پیام گذاشتید🙏🥹اما بهتون اطمینان میدم ک مطمئن شدم از این اقا و خونوادشون بازم ممنون از پیام پرمهرتون🙏❤️

یعنی چی سرپناهی نداری؟

یعنی الان خوابگاهم.بعد مادرم دیگ اجازه ورود به منزل هم بهم نمیده حتی کارت پول هیچی فقط گوشی همراهمه.بعد خونه هم نمیتونم برم اینارو بگم بنظرتون تاثیری نداره در زمان تشکیل شدن دادگاه ؟