2777
2789
عنوان

پسرم...

840 بازدید | 37 پست

سلام خانوما. صبحتون بخیر

من پسرمو تو اتاقش میخوابونم نصف شب بلند میشه میاد پیشم میخوابه. دو سال و سه ماهشه!

در این موارد باید چیکار کرد بنظر شما؟ اول شب اصلا مشکلی با جدا خوابیدن نداره ولی نصف شب میاد دنبالم میگرده

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)

هر تعداد دفعه ای که میاد پیشت به خودت سختی بده ببر بزارش تو تخت خودش.

یه مدت اذیت میشی ولی دیگه عادت میکنه

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر تعداد دفعه ای که میاد پیشت به خودت سختی بده ببر بزارش تو تخت خودش. یه مدت اذیت میشی ولی دیگه عاد ...

عزیزم با بردنش مشکلی ندارم اما انگار میترسه که میاد پیشم. نمیدونم بهتره بمونه پیش خودم یا نه ببرمش دوباره

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)

عزیزم مشخصه که از یه چیزی میترسه،شبا که میخوابه بذار سرجای خودش بخوابه نصف شبم که اومد پیشت بذار همونجا پیش خودت بخوابه تا وقتی که میدونی ساعت بیدارشدنشه صبح،اونوقت نیم ساعت قبل بیدار شدن بغلش کن ببر بذار سرجاش،بذار وقتی بیدار میشه ببینه تو جای خودشه وفک کنه کلا اونجا خوابیده،یعنی هم خوابیدن هم بیدار شدنش تو جای خودش باشه،نصف شباشم یادش نمیمونه که پیش تو خوابیده،اینطوری بعد یه مدت کامل عادت میکنه به اینکه تو جای خودش بخوابه،یخورده ممکنه اذیت شی ولی ارزششو داره

عزیزم با بردنش مشکلی ندارم اما انگار میترسه که میاد پیشم. نمیدونم بهتره بمونه پیش خودم یا نه ببرمش د ...

بنظرم بذار ‌یشت بمونه تا صبح و احساس کنه که براتون وهمه،نه اینکه به هر قیمتی باید رو جاش بخوابه

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
عزیزم مشخصه که از یه چیزی میترسه،شبا که میخوابه بذار سرجای خودش بخوابه نصف شبم که اومد پیشت بذار همو ...

عالی بود عزیزم ممنون

عزیزم با بردنش مشکلی ندارم اما انگار میترسه که میاد پیشم. نمیدونم بهتره بمونه پیش خودم یا نه ببرمش د ...

دکتر هولاکويي يک روانشناس و جامعه شناس هستند که الان آمريکان ولي سي‌دي هاشون هست. در اينجور موارد ميگن چند شب پدر يا مادر بايد رختخوابشون را ببرند اتاق بچه تا هروقت بيدار شد ببينه کسي پيشش هست و مطمئن بشه از بودنشون. ديگه بعد از چند شب وقتي خيالش راحت باشه ميتونه عميق بخوابه و بيدار نشه و اين بستگي به بچتون داره که چند شب طول بکشه. اما ميگه اصلاً توي تخت خودتون نخوابونيدش که عادت ميکنه.

هنوز نی نیه،زوده .واسش عزیز دلم میترسه

آره طفلکی داره میاد پیشم میگه مامان مامااان

[QUOTE=44280191]آره طفلکی داره میاد پیشم میگه مامان مامااان[/QUOTE

عزیزم بذار بهت مطمئن باشه شبا چراغ خوابشو روشن بذار و هر وقت اومد نبرش چون تو دلش فکر نکنه کسی دوسش نداره،سنشم کمه،یاد میگیره نگران نباش

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
جونم، بذارش رو تختی که دورش حفاظ داشته باشه تا نتونه دربیاد از توش

الهی بمیرم بچه شاید خواب بد ببینه اونوقت خیلی احساس تنهایی میکنه 

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور
[QUOTE=44280191]آره طفلکی داره میاد پیشم میگه مامان مامااان[/QUOTE عزیزم بذار بهت مطمئن باشه شبا چر ...

مرسی عزیزم آره نمیبرمش هیچوقت همون لحظه سر جاش. پیشم میخوابه تا صبح چنبارم بیدار میشه چکم میکنه