2777
2789

من پسرم دو سال و یک ماهشه دو ماهه باردارم خیلی استرس دارم نتونم از پسش بر بیام تو همین یک ماه که باردار بودم و کمتر به پسرم رسیدگی کردم اخلاقش صد درجه بدتر شده موندم به خدا چه جوری به دو تا بچه برسم 

پسرم اومدی شدی همه دنیام

منم با فاصله دوسال و نیم دوتا پسر دارم، اوایل سخته ولی بزرگتر بشن هوای همو دارن خیلی لذت بخشه، ولی خب دعوا هم زیاد میگیرن، خدا خیلی رحم میکنه، شما این احساست واسه اینه که خدارو یه لحظه فراموش کردی 

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  

پشت هم نیست تا بیاد نزدیک سه سالشه

برای من اختلافشون دو ساله

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی، عب نداره، کم کم خوب میشه همه چی، بردار یا خواهر دار میشه بچت، باهم روابطشون عالی میشه، اولاش سخته فقط

غمگینم مثل جنی که بعضی آدما میگن وجود نداره ولی خودش میدونه و میبینه که وجود داره!! 

توکل کن ب خدا

صبرتو ببر بالا

پدرشم باید همکاریشو خیییییلی بیشتر کنه وگرنه سخت میشه

از نزدیکانتم اگه میتونی کمک بگیر

بعضی از مسئولیتهای بزرگه رو از الان بسپار ب باباش

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
توکل کن ب خدا صبرتو ببر بالا پدرشم باید همکاریشو خیییییلی بیشتر کنه وگرنه سخت میشه از نزدیکانتم ا ...

باباش تو کارهای بچه داری خیلی کمک میکرد ولی هیچ حوصله بازی نداره خیلی بهش میگم تهش میبره پارک ولی بازی نه

پسرم اومدی شدی همه دنیام
باباش تو کارهای بچه داری خیلی کمک میکرد ولی هیچ حوصله بازی نداره خیلی بهش میگم تهش میبره پارک ولی با ...

عیبی نداره بگو مثلا حمام و توالت بردن با اون

یا از الان عادتش بده پیش باباش بخوابه چون بچه بیاد شما نمیتونی پیشش بخوابی و اذیت میشه احساس طرد شدگی پیدا میکنه

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
تربیت اولی خراب نمیشه؟

نه اتفاقا شما فقط باید اولی رو تربیت کنی ، دومی از اولی الگوبرداری میکنه ، پدر و مادر باید کاملا متحد باشن وگرنه بچه بد تربیت میشه 

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  
عیبی نداره بگو مثلا حمام و توالت بردن با اون یا از الان عادتش بده پیش باباش بخوابه چون بچه بیاد شما ...

از الان جای خوابشو جدا کردم ولی فقط رو‌پای من میخابه باباش اصلا نمیتونه بخوابونتش

پسرم اومدی شدی همه دنیام
نه اتفاقا شما فقط باید اولی رو تربیت کنی ، دومی از اولی الگوبرداری میکنه ، پدر و مادر باید کاملا متح ...

توکل به خدا الان که خیلی لجباز شده خدا کنه خوب بشه

پسرم اومدی شدی همه دنیام