2777
2789
عنوان

اگه با کسی آشنا شدید پسر خوبی بود

113 بازدید | 17 پست

اگربا کسی آشنا شدید پسر خوبی باشه از همه لحاظ و دوست‌داشتنشو بهتون ثابت کرده باشه ولی با کار کردنتون مخالف باشه قبولش میکنید یا نه؟!

ن

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره چون خودمم حوصله کار کردن ندارم

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم

اره قبول میکنم چون آدم خوب کم پیدا میشه

بعد مردها کم کم کوتاه میان، مثلا کارهایی که میشه تو خونه انجام داد، مثلا دوره طراحی گرفیکی، فتوشاپ، تایپ و ...که درآمد داشته باشم

نه واقعا 

زندگی تو کارکردن و لذت بردن و همچنین آرامش خلاصه میشه 

اگه یکی بیاد که بخواد یکی از این هارو از من بگیره ترجیح میدم ازدواج نکنم زندگی عادیمو ادامه بدم

درست ولی اگه پسری  سالم مثلش پیدا نکنی چی ؟!

اسی   دوران استقلال دختر و شعار تموم شد

پسر پولدار و خوب دیدی   بچسب ول نکن   خود دخترای مستقلم دنبال همچین پسری هستن

تو سکوت مرا بشنو  که صدای غمم نرسد به کسی... ❤️
اره قبول میکنم چون آدم خوب کم پیدا میشه بعد مردها کم کم کوتاه میان، مثلا کارهایی که میشه تو خونه ان ...

با کارکردن تو محیطی که همشون مرد باشن فقط مخالفه ولی میگه میخوای کار کنی برو دنبال محیطی که زنونه باشه مثل معلمی یا... آره واقعا آدم خوب کم پیدا میشه دو دلم بدجور از یه طرفم کارمو دوس دارم از یه طرف میگم شاید آدم خوب دیگه پیدا نکنم

اسی   دوران استقلال دختر و شعار تموم شد پسر پولدار و خوب دیدی   بچسب ول نکن   خود ...

من خودم با کیسی قبلی آشنا شدم برای ازدواج واقعا آدمای بودن منک از زندگی کلن ترسوندن اکثریت اهل رفیق دوست . یا با دخترای دیگه هم حرف میزدن اصلا واسشون مهم نبودن ولی این کلن فرق داره همه جوره ثابت کرده خودشو