2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روز اول خیلی سخته غذایی نمیتونه بخوره فقط آب و آبمیوه و خصوصااااا بستنی باید بخوره شب اول ممکنه  تب کنه دکتر براش شیاف میده روز دوم بهتر میشه روز سوم خیلی بهتر میشه کلا دوره نقاهتش ۳تا ۴روزه بعدش خوب میشه غذا نخوره سوپه سرد شده بخوره نون و برنج ابداااا نخوره دکتر خودش همه چیو کامل توضیح میده ولی فقط و فقط بستنی  دوای دردشع نگران نباش عمل خاصی نیس 

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
روز اول خیلی سخته غذایی نمیتونه بخوره فقط آب و آبمیوه و خصوصااااا بستنی باید بخوره شب اول ممکنه &nbs ...

آخه بعضیا از خونریزی و درد میگن دلم ریش میشه ،پاییز و زمستون همش مریض بود و کلا دارو میخورد الان راحت میخوابه دلم نمیاد درد بکشه   

آخه بعضیا از خونریزی و درد میگن دلم ریش میشه ،پاییز و زمستون همش مریض بود و کلا دارو میخورد الان راح ...

درد کشیدنش چند وقته بجاش راحت میشه 

غذای سفت نخوره گریه نکنه از بلندی نپره زمین خونریزی نمیکنه حق خوردن هیچ نوع غذاییو حداقل تا ی هفته نداره بجز سوپ فرنی بستنی و آبمیوه بعضی  اگ درد داره نمیخوره بزور بهش بستنی بده احتمالا دکتر شیاف و استامینوفن و ایناهم میده ک دردش کم بشه نگران نباش اگ غذا نخوره خونریزی نمیکنه و همینطوز آبمیوه های قرمز رنگ بهس نده مواضبش باش چن روز اول سختیشه بجاش ی عمر راحت میشی

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
درد کشیدنش چند وقته بجاش راحت میشه  غذای سفت نخوره گریه نکنه از بلندی نپره زمین خونریزی نمیکنه ...

ایشالله هیچ کس مریضی بچش و نبینه،خیلی اذیت شد طفلک امیدوارم خلاص بشه.ممنون از راهنماییت عزیزم.