2777
2789
عنوان

ازددواج تو چه سنی خوبه

113 بازدید | 11 پست

شاید خنده دار باشه اینو میپرسم من همه تاپیکام کنکوریه اما واقعا دیشب رفتم تو فکر من دوتا پسر عمو دارم هر دو رتبه زیر 100 دوقلو ان ی دختر عمو دارم سال 97 کنکور داد الان اخرای عمومیشه و پسر عمم که اولین نفری بود رفت تجربی الان رزیدنت استریت شد جز 2ونیم درصد برتر میدونیدکه استریتا ی بار میتونن ازمون دستیاری  بدن قبول نشن باید برن طرح بعد باز میتونن ازمون بدن اینارو گفتم که شرایطو بدونید دیروز پسر عمم امد خواستگاری دختر عموم بابام گفت به نظرم زوده پسر عمم 29سالشه دخترعموم 24سال بابام گفت تخصصتو تموم کن طرحتم برو بعد دختر داییتم (دخترعموم) طرح بره ازمون دستیاریم بده تو این مدتم نامزد باشید ولی به نظرمم زوده بعد عموم تایید کرد عمم گفت اینا عاقلن عموم گفت قطعا سن 35سالگی پسره از سن الانش پخته تره مهم نیست نسبت به ادمای اطرافش عاقل تره یا نه مهم اینه نسبت به الان خوش عاقل تر این برا دختر منم هست بابا منم گفت اصلا اینا بچن عمو کوچیکم که 36سالشه و مجرد به بابام گفت فکر نکنم بزاری دخترت(من)ازدواج کنه بابامم خیلی جدی گفت اول بیخود میکنی جلوش از این حرفا میزنی درثانی اجازه نمیدم زیر 30ازدواج کنه قطعا ذهنش ان موقع کامل پرورش پیدا کره انتخاب درست میکنه عموم به مادر گفت زن داداش برو یک کوزه بزرگ بده بسازن سرکشم از من ترشیش بندازیم مادر بزرگمم گفت تو حرف نزن که 36سالته مجردی هیچی دیگه فکر کنم کلا سن ازدواج تو ماه در سن سالمندانه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط اینو بگم ک خوشبحالت با این خونوادت خیلی خوبه نظر پدرت ب نظرم کاملا درسته هر چی پخته تر ازدواجی ب ...

اخه ببین من خودمم به نظرم هرچیزی سنی داره و زیر 25 کمه اما اینکه به پرعمم که 29سالشه میگه بچه واقعا جای تامل داره خوب من بابام خودش 33سالش بوده ازدواج کرده مامانم 29 ان دفعه  مامانم میگفت ما خودمون زود ازدواج کردیم نمیزارم دخترم اینجور شه حالا واقعا زندگیمون خوبه

حالا به خدا منظورم پز زیر پوستی نیست منم مشکلات خودمو دارم ی جورایی از این ور بوم افتادم مادرم جز شبا گوشی نمیده دستم برا کنکور با اینکه من از دبستان راهنمایی تبلت داشتم واقعا فشار رومه و به نظرم بالا 25خوبه اما خوب در کل اینا رو گفتم شرایطو بدونید همین

ازدواج بالای ۳۰ سال هم آخه دیره تو خانواده ما هم قانون هست ولی قانون ما زیر ۲۴ هست نه دیگه ۳۰ ...

بابا من عموم 36ساله مجرد ی عمو دارم 41سالشه تاززه ازدواج کرده کلا حس میکنم ازدواج خیلی سنش بالاس تو ما