2777
2789
عنوان

آی وی اف در رویان

3975 بازدید | 24 پست

سلام دوستان کسی تابه حال ivfانجام داده در کلینیک رویان تهران؟

یا کلا هر جایی

میشه بیزحمت مراحل انجام کار و ویزیت های که انجام میشه توضیح بدید!و اینکه چه قدر تا اتمام کار طول میکشه

گفتن که باید ای وی اف شی؟یا حدس خودته؟

صبورم؛خدا الان داره تکه های پازلم رو کنار هم میچینه!بزودی خواسته ام توی دستامه🙃 کم مونده تو کوچه ماهم عروسی بشه♡ مطمئنم.نمیدونم از روزی که خط های بالا رو نوشتم چند روز و ماه و سال گذشته فقط خواستم بگم تو کوچه ماهم عروسی شد🙃💃🏻مرسی خدا خوش اومدی دونه انارم 

من پدر و مادږم تو این راه سرویس شد با اینکه  من و همسرم اصلا مشکل نداشتیم تنها مشکل ما واژینیسموس بودن منه پیش دکتر  شیما محیطی انجام دادم آخرم منفی البته iuiکردم

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حدودا ۴۰روز طول میکشه 

روز دوم پریود تا۲۰ روز ال دی میخوری

بعد ۱۲روز آمپول میزنی که رو غده هیپوفیز تاثیر بزاره و تخمک گذاری تحت تاثیر دارو انجام بشه

بعد بنا به دستور دکتر چندتا دوره کوتاه آمپول تقویت تخمک میگیری بعد میری پانکچر

بعد بنا به نظر دکتر یا جنین فرش رو چند روز بعد برات انتقال میدن

یا اینکه میگن بعد چند دوره پریود بری که رحم آماده باشه و جنین فریز شده برات انتقال میدن

حدودا ۴۰روز طول میکشه  روز دوم پریود تا۲۰ روز ال دی میخوری بعد ۱۲روز آمپول میزنی که رو غده هی ...

ویزیت سونو روز اول تا سوم پریودی هم انجام میشه؟

آخه میخوام ویزیت دومم جوری تنظیم کنم که سه روز اول باشه

شهر خودمون گفتن باید ivfکنم،ولی رویان فعلا یک ویزیت شدم

بستگی به شرایط تخمک و اسپرم داره ممکنه لازم باشه تقویتی استفاده کنی که این مدتش دست دکتره

اما ای وی اف اول پریود شدی میری سونو واسه پانکچر دارو میده تا روز پانکچر چند بار باید بری سونو تا ببینه وضع تخمکا چطوره

بعد از روز ۱۲تا حدود ۱۸پریود تخمک کشی میشی همون روز اسپرم و میگیرن و سه روز بعدش بهتون میگن چند تا جنین شده

بعد اگه شرایط اوکی باشه و هایپر نشی همون ماه انتقال میدن برات اگه نه دوتا پریود بعد

یعنی یکیش همون ماه یکی هم بعدی که پریود شدی میری سونو میشی واسه ضخامت رحم از روز دوم پریود قرص و دارو استفاده میکنی چند بار دوباره سونو میری میای تا حدود روز۱۴تا ۱۹پریود انتقال میدن برات دوهفته استراحت میکنی و میری ازمایش 

صبورم؛خدا الان داره تکه های پازلم رو کنار هم میچینه!بزودی خواسته ام توی دستامه🙃 کم مونده تو کوچه ماهم عروسی بشه♡ مطمئنم.نمیدونم از روزی که خط های بالا رو نوشتم چند روز و ماه و سال گذشته فقط خواستم بگم تو کوچه ماهم عروسی شد🙃💃🏻مرسی خدا خوش اومدی دونه انارم 
ویزیت انجام شد فقط و دارو داد بعد اتمام سینافکت ۱۲ امین روز هم رفتم سونوگرافی 

ممنون

پس من هماهنگ نکنم که سه روز اول پریودی ام برم کلینیک،

چون شهرستان هستیم سخته.

خیلی فکر و خیال میکنم ،که میشه یا نه؟

بستگی به شرایط تخمک و اسپرم داره ممکنه لازم باشه تقویتی استفاده کنی که این مدتش دست دکتره اما ای وی ...

ببخشید شما ivfکردیدی؟

من میتونم برای سونو ها شهر خودم برم؟

و اینکه برای ویزیت رروز های اول تا سوم پریودی ام برم ؟تا اینکه  دوباره مجبور نشم برم تهران

ببخشید شما ivfکردیدی؟ من میتونم برای سونو ها شهر خودم برم؟ و اینکه برای ویزیت رروز های اول ت ...

اره عزیزم

نمیدونم واسه من نزدیک بود خود مرکز میرفتم ولی بستگی به دکترت داره اگه بگه مشکلی نیست و با عکس سونو ها راضی شه اره میشه شهر خودت بری

ببین من واسه پانکچر چند روز مونده بود به پریود رفتم بعد گفت پریود که شدی این داروهارو شروع کن روز فلان پریودت بیا سونو

حالا نمیدونم دکتر تو چجوریه ببین میتونی از مریضاش بپرسی یا از مرکز 

زنگ بزن مرکز بگو واسه پانکچر روز چندم باید بیام دکتر با دکتر فرق داره روشش

اره عزیزم نمیدونم واسه من نزدیک بود خود مرکز میرفتم ولی بستگی به دکترت داره اگه بگه مشکلی نیست و با ...

خیلی میترسم

که آیا میشه باردار بشم یا نه؟

استرس دارم.

ممنون عزیزم

ان شاءالله بچه نازنینتو بغل کنی

برای منم دعا کن