2777
2789
عنوان

آی وی اف در رویان

| مشاهده متن کامل بحث + 3988 بازدید | 24 پست
خیلی میترسم که آیا میشه باردار بشم یا نه؟ استرس دارم. ممنون عزیزم ان شاءالله بچه ناز ...

امیدوارم که نیاز نشه بری چندتا دکتر برو ببین چی میگن دکترای اینجور مرکزا فقط ای وی اف میکنن تو بگی سرما خوردمم میگن ای وی اف

من یه لولم بسته بود میگفتن اونیکی هم بدرد نمیخوره اسپرم شوهرمم کمی ضعیف دوبار ای وی اف کردم نشد دکتره گفت واسه بار سوم ببینم میتونی ای یو ای شی شاید با این بشه

بعد نگاه کرد ازمایشارو گفت نه😑

منم دیگه نرفتم و سپردم به خودش 

خودش داد امیدوارم تو هم لازم نباشه بری اینجور جاها چون بار روانیش خیلی بیشتر از جانی و مالیشه

ان شاالله دامنت براحتی و شادی سبز شه عزیزم❤️

صبورم؛خدا الان داره تکه های پازلم رو کنار هم میچینه!بزودی خواسته ام توی دستامه🙃 کم مونده تو کوچه ماهم عروسی بشه♡ مطمئنم.نمیدونم از روزی که خط های بالا رو نوشتم چند روز و ماه و سال گذشته فقط خواستم بگم تو کوچه ماهم عروسی شد🙃💃🏻مرسی خدا خوش اومدی دونه انارم 
ی سوال دیگه من دکترم گفت که بتا خونت بالاست با اینکه باردار نیستم و اینکه اندازه تخمکت۲۰بدون دار ...

نمیدونم شاید مشکل تیروئیدی چیزی داشته باشی اونجا ازت ازمایش میگیرن بابتش

تخمکتم خوبه اونجا اینقدر دارو میدن که یدونه هیچه

از من ۲۶تا تخمک گرفتن 

فقط هوای خودت و داشته باش

صبورم؛خدا الان داره تکه های پازلم رو کنار هم میچینه!بزودی خواسته ام توی دستامه🙃 کم مونده تو کوچه ماهم عروسی بشه♡ مطمئنم.نمیدونم از روزی که خط های بالا رو نوشتم چند روز و ماه و سال گذشته فقط خواستم بگم تو کوچه ماهم عروسی شد🙃💃🏻مرسی خدا خوش اومدی دونه انارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم برام دعا کن 

حتما❤️

اره عزیزم نمیدونم واسه من نزدیک بود خود مرکز میرفتم ولی بستگی به دکترت داره اگه بگه مشکلی نیست و با ...

پیش کدوم دکتر انجام دادید؟

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

پیش کدوم دکتر انجام دادید؟

ژاله محمدپور 

رویش کرج

دوستان ivfچند تا عمل داره؟ یکی که پانکچر یا همون تخمک کشی...بعد بعد لقاح برای انتقال باز عمل داره؟ ...

تخمک کشی بیهوشی

انتقال اکثرا بدون بیهوشی

اگه نیاز به خراش داشته باشی اونم با بیهوشی که این واسه انتقال دومه اکثرا

ممنون پس من هماهنگ نکنم که سه روز اول پریودی ام برم کلینیک، چون شهرستان هستیم سخته. خیلی فکر و خی ...

دکتر خودش میگه کی برید

روش هر پزشکی متفاوته 

من که هیچ تخمک مناسبی نداشتم.و اصلا پانکچر نشدم