2777
2789
عنوان

آخه چرانمیزنه تو دهنش

189 بازدید | 9 پست

شوهرم فقط برای اینکه حرص منو دربیاره فقط برای اینکه دست پیش و بگیره فقط بخاطر اینکه هرروز ی غلطی میکنه و من چیزی نگم جلو جلو تهمت میزنه بهم چرا خدا نمیزنه تو دهنش واقعا چرا نمیزنه تو دهنش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولی عمرمن داذه تموم میشه 😔

چرا جدا نمیشی؟

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

بهم میگه تو برام نقشه کشیدی که سر به نیستم کنی... خدایاااا من چرا همش باید خودمو بهش ثابت کنم آخه ... همه جوره باهاش کنار اومدم بخشیدمش خیانت کرد به خانوادم بی احترامی کرد فحاشی دست بزن.. چرا من انقدر بی غیرتی آخه... چرا غرور ندارم ... چرا هنوزم دوستش دارم 

بهم میگه تو برام نقشه کشیدی که سر به نیستم کنی... خدایاااا من چرا همش باید خودمو بهش ثابت کنم آخه .. ...

دقیقا امروز بهش گفتم ج نده ها به سرشون قسم میخورن اینقدر شیک و راحت زندگی میکنن بعد ماها خدا زدتمون نمیدونم والا حکمتش چسه 

دقیقا امروز بهش گفتم ج نده ها به سرشون قسم میخورن اینقدر شیک و راحت زندگی میکنن بعد ماها خدا زدتمون ...

دقیقا منم گفتم الان ج نده ها به شوهراشون محل سگ مکیدن ولی شوهراشون از ک و نشون میخورم حالا من اینقدر بدبختم

دقیقا منم گفتم الان ج نده ها به شوهراشون محل سگ مکیدن ولی شوهراشون از ک و نشون میخورم حالا من اینقدر ...

والا من هرچی دیدم ج ن ده اس و یا سگ محل میکنن شوهراشونو دارن عشق میکنن چقدر راحت و بی دغدغه هستن