2777
2789

من ادمی‌نیستم اینجوری باهام‌حرف بزنی من بی ابرو هستم بخوای یه بار دیگه اینجور باهام حرف بزنی ابروت میبرم تو خیابون هوار میکشم میبرم‌میندازمت خونه بابات تا حساب کار دستت بیاد واسه من بلبل زبونی نکنی 

😐😐😐😐

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ته دلم آرزو میکنم خیر از جوانیش نبینه جوانیم نابود کرد  بخدا اگه دخترم‌نبود و طلاق میگرفتم ...

معتادا قبلا زبونشون کوتاه بود

مادر و پدرای خیلی سختگیر ، بهترین دروغگو ها رو تحویل جامعه میدن
مگه میشه؟

فعلا که شده 

از ظهر میگفتم بریم تفریح 

میگفت باش گرفت خوابید تا ساعت پنج 

پنج ما رو برد پارک سر کوچه خودش پیاده نشد رفتیم بچم نیم ساعت بازی کرد زنگ زدم پیاده شو بیا پیشمون گفت ول کن بیاید دیگ 

رفتم سوار ماشین شدم گفت میبرم تون خونه خودم میرم بیرون کار دارم

منم گفتم عیب نداره ما بیشتر می مونیم پارک تو برو به کارهات برس اگه دیدی زود اومدم چون خواستم با تو وقت بگذرونیم دیگه روانی شد و اینا رو گفت

الهی بمیرم برات 

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
خاک برسر من با این زندگیم عین تاپاله عن شدم ۳۰ کیلو چاق شدم از غصه و خونه نشینی 

دور از جونت اینجوری نگووو 

تو خواسته ی زیادی نداشتی شوهرت واقعا جوابی که داده عجیبه 

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...

خاک برسر من با این زندگیم عین تاپاله عن شدم ۳۰ کیلو چاق شدم از غصه و خونه نشینی 

عزیزم برو باشگاه هم‌وقتت پر میشه هم اضافه وزنت میره هم‌روحیه میگیری‌ با بچت برو تفریح دوست پیدا کن با خانواده رفت و آمد کن زیاد رو‌ مردا نمیشه حساب کرد 

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...

الهی بمیرم برات 

خدا نکنه عزیزم 

میگن خدا جواب اه مظلوم میگیره 

به نظرت اینم جواب میده؟ پنج سال همه بلایی سرم اورد موندم بخدا آدم از من بی‌ارزش تر هست تو این دنیا ؟ اون از خونه پدریم اینم از خونه شوهر

خدا نکنه عزیزم  میگن خدا جواب اه مظلوم میگیره  به نظرت اینم جواب میده؟ پنج سال همه بلایی ...

حتما همین طوره بسپر بخدا سرکار نمیتونی بری یا کار درمنزلی چیزی بتونی مستقل شی هرچند الان کلر پیدا نمیشه