2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تپ سواپ مثل همستر هستش. ولی این زودتر تو صرافی لیست میشه 

واقعا با یه بازی کردن میشه پول درآورد؟

من هیچی نمیدونم راجبش همین الان دیدم فقط

در خلوت روشن با تو گریسته‌ام برای خاطر زنده‌گان، و در گورستان تاریک با تو خوانده‌ام زیباترین سرود‌ها را زیرا که مرده‌گان این سال عاشق‌ترین زنده‌گان بوده‌اند. ای عشق بی ثمر من........🥀🖤

تپسواپ هست ماین میکنی، بعد که لیست شد سکه ها تو تبدیل به ریال میکنی، خواستی لینکشو بهت میدم هم تو سکه میبری هم من.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
واقعا با یه بازی کردن میشه پول درآورد؟ من هیچی نمیدونم راجبش همین الان دیدم فقط

خیلی وقته این قضیه من سه سال پیش یک بازی همینجوری میکردم درامد داشت بعدش خودمم تازگی فهمیدم تلگرامم همچین قابلیتی اضافه کرده

واقعا با یه بازی کردن میشه پول درآورد؟ من هیچی نمیدونم راجبش همین الان دیدم فقط

بله میشه، بهش میگن پروژه های ایردراپ، اگه خواستی لینکشو بهت بدم.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
اره میشه.ایدی بده راهنماییت کنم

آیدی کجا؟

در خلوت روشن با تو گریسته‌ام برای خاطر زنده‌گان، و در گورستان تاریک با تو خوانده‌ام زیباترین سرود‌ها را زیرا که مرده‌گان این سال عاشق‌ترین زنده‌گان بوده‌اند. ای عشق بی ثمر من........🥀🖤
الان بدرد نمیخوره؟ چند تا باید جمع کنیم

تا ۱۱ تیر زمان داری

خیلی وقته این قضیه من سه سال پیش یک بازی همینجوری میکردم درامد داشت بعدش خودمم تازگی فهمیدم تلگرامم ...

آهان جالبه ممنونم نمیدونستم 

تلگرام.

عزیزم من فعلا با لپ تاب هستم به تلگرام دسترسی ندارم میشه شما آیدی بدی من پیام بدم بهت؟