2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میشه یکی بگه این چیه

نمیدونم ولی همستر نیست

:))عدالت اصن وجود داره؟امروز بهم ثابت شد هم وطن هم خون هیچکسی به هیچکسی رحم نمیکنه :)🙂🖤فکر نمیکردم اینجوری بشه من کاربر rahil_23 ام امروز ۴ مهر ۱۴۰۲ تلیق شدم بخاطر تایپیک های راجب خروج اتباع و فش ها ک میدادم اونا هم فش میدادن جالبه اونا هم چنان حضور دارن ولی منو تلیق کردن :) من ایرانیم منن تلیق کردن ولی اتباع ک هیچ هویتی ندارن رو گذاشتن بمونه🙂🖤
به جه دردی میخوره میشه الان بفروشی 

نگا مثل نان کوین که قبلا بود .هر روز باید کلیک کنی یه امتیازی بهت میده ...یه ماه دیگه لیست میشه میشه فروخت .

مثلا ناتکوین که قبل از این بود الان هر ۱۰۰۰ تا یه میلیون

چطوری قابلیت ارتقا بدیم  نات ‌کویین تموم شد؟

نه تموم که نشده هنوز تازه شروع به کار کرده😂😂 اما برای اینکه نات کوین داشته باشی الان باید پول بدی ولی قبلا رایگان بودش

چطوری قابلیت ارتقا بدیم  نات ‌کویین تموم شد؟

نات کوین آره تموم شده .

ببین روی اون شعله آتشه بزن ...بعد هر کدوم بخری یه کمکی بهت می‌کنه .البته بنظر من اول چالش هاشو انجام بده ربات بخر .ربات وقتایی که نیستی خودش برات سکه جمع می‌کنه .