2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر دایی و داداشت ازدواج کردن! یه نفر به عروس داییت پیغام میزنه درباره پسر داییت! میخوان زندگی داداش ...

منظورم اینه که همزمان زن گرفتن ، بعد اینا خیلی باهم صمیمی هستن ، الان یه نفر رفته پیج عروس داییم یه عالمه چیز گفته بعد ازونور گفته دنبال پیج زنداداش منم هست

اصلا نمیفهمم چی داری میگی 

داداشم با پسر داییم همزمان زن گرفتن ، بعد الان یکی پیام داده به زن پسر داییم یه عالمه از گذشتشون راست و دروغ گفته ، حالا دنبال ایدی زن داداش منه 

و اینکه نمیدونن طرف کیه

اخه واسه پیج فیک رسیدگی نمیکنن مگه اینکه از مثلا عکست سو استفاده شده باش

هیچی به ذهنم نرسید بیا ی دستی بزن 

خودت پیج فیک بژن با پیج فیک به طرف پیام بده بگو میدونم کی هستی و امارتو دارم اگر دست از پا خطا کنی 

اخه واسه پیج فیک رسیدگی نمیکنن مگه اینکه از مثلا عکست سو استفاده شده باش

تو زنگ بزن دختر عمه ات تهدید کن که می ری شکایت می کنی و فهمیدی کار اون بوده!  اول که بفهمه لو رفته ، این عن بازی هاش تموم می کنه، دوم فعلا یه ترس میافته تو دلش که نکنه واقعا برن شکایت کنند!   بگو همه پیام هات اسکرین شات دارم ، تو فامیل آبروت می برم!   به عمه ات هم زنگ بزن دست گل دخترش تعریف کن! 

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!
تو زنگ بزن دختر عمه ات تهدید کن که می ری شکایت می کنی و فهمیدی کار اون بوده!  اول که بفهمه لو ر ...

عمم که کلن مشاور دخترشه ... توی ذهنم هست این کار کنم اما به داداشم گفتم که خودش بگه بهشون 

چون من تازگیا جریان محمد رو‌ ازم فهمیدن ،میترسم کولی بازی دربیارن بخاطر اون زیر بارش نرن