2777
2789
عنوان

کسی امسال تهران یا شهرهای اطراف وام خرید مسکن گرفته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 103 بازدید | 18 پست
یه خونه مثلا یه آپارتمان رو می‌پسندید و بعد میرید بانک مسکن و تقاضای وام میکنید و بعد سند خونه رهن ب ...

ضامن چی

معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.‌.  تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تازه پرسیدم از بانک  باید اوراق بخری که قیمتش رو همون روز که میخوای بخری باید استعلام بگیری ...

من همه ی اینارو میدونم اقساطش هم بسته به مقدار وام از ۱۴ اینا هست تا بالای ۲۰ تومن ففط سوال من اینکه مثلا وقتی گفتن برای زوجین اطراف تهران ۶۴۰ وام میدن حتما همونقدر رو میدن یا اینکه ۶۴۰ سقف وامه یعنی اونجوری که من شنیدم کارشناس میاد قیمت گذاری میکنه مثلا برا این خونه فقط ۴۰۰ تومن تعلق میگیره موندم کدومش درسته ،