2777
2789

من اصلا آدم حاشیه ای نیستم و دوس دارم رابطه خوبی با همه داشته باشم درصورتی که احتراممو نگه دارن هزار برابر به بقیه احترام میذارم و اصلا دنبال حرف و داستان نیستم 

خواهر شوهرم نمیدونم به حالیه همش دنبال حرفه فک می‌کنه همه بهش حسادت میکنن و چشمش میزنن اصلا دوس نداره کسی ازش سوال کنه میگه بقیه فضولن بعد من نمی‌دونستم که دوست نداره ازش سوال کنم یه روز ک تو خونه تنها بودیم ازش در مورد دانشگاش ازش پرسیدم چون دوتایی ساکت بودیم مغذب شده بودم خواستم حرفی واسه گفتن باشه یعنی سر حرف باز کنم از اون روز منو از همه جا بلاک کرده :/ و از همون روز هم باهام سنگین شده واقعا رو اعصابمه رفتارش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدمایی که یه ریگی به کفششونه انقد نسبت به همه چی مشکوکن. ببین چه غلطی کرده اونجا،جرعت نمیکنه حرفی ب ...

اصلا در مورد هر چیزی جبهه داره اصلا دوست نداره هیچی ازش بپرسی جلوی جمع وسط پذیرایی دراز میکشه دختر ۲۷ ساله و همه دورش جمع میشن بدون ذره ای خجالت فک میکنم عمدا نمی‌خواد ب من احترام بزاره یا آدم حسابم نمیکنه 

خب بعضیا کلا دوست ندارن راجب زندگیشون ازشون سوالی پرسیده بشه ولی اینکه برا یه سوال راجب دانشگاه از همه جا بلاک کنی عجیبه و غیر عادیه شاید فک میکنه اینطوری جلوی سوالای دیگرو میگیره باهاش حرف نزن وقتی انقدر جوگیره

اصلا در مورد هر چیزی جبهه داره اصلا دوست نداره هیچی ازش بپرسی جلوی جمع وسط پذیرایی دراز میکشه دختر ۲ ...

هرچقدر بیشتر بهش بی محلی کنی بیشتر برای نزدیک شدن بهت تلاش میکنه.

مثل یه آشغال باهاش رفتار کن،اصلا محلش نده،آدم حسابش نکن،یه جوری رفتار کن انگار نفهمیدی بلاکت کرده،انگار که برات مهم نبوده و چک نکردی

فک کرده کیه؟ از دماغ فیل افتاده

شاید بین حرفات یه چیزی گفتی بهش بر خورده

آخه بلاک خیلی عجیبه شایدم کلا مشکل داره🤦🏻‍♀️

من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم ❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی"
شاید بین حرفات یه چیزی گفتی بهش بر خورده آخه بلاک خیلی عجیبه شایدم کلا مشکل داره🤦🏻‍♀️

بخدا هیچی نگفتم من دوست داشتم عین خواهر باشیم با هم اون منو دشمن خودش می‌دونه 

بخدا هیچی نگفتم من دوست داشتم عین خواهر باشیم با هم اون منو دشمن خودش می‌دونه 

ای بابا

بعضیا همینجورن کلا توی قیافه ان

من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم ❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی"