2777
2789
عنوان

عفونت لوزه کمک

32 بازدید | 4 پست

خانما پسرم حدودا ده روز پیش مریض شد تب و گلو درد و الان شکر خدا بهتره بعد مریضیش را به من داد به طوری که الان یک هفته است از درد گلو شب خواب ندارم و نمیتونم حتی یک لقمه غذا بخورم لوزه هام متورم شده و پر از چرک های سفید کلی هم آمپول آنتی‌بیوتیک زدم اما انگار نه انگار دیگه دارم کم کم میترسم لطفا اگه تجربه ای دارید کمک کنید

پسر منم همين گلودرد چركي رو دوبار پشت سر هم گرفت الان بيست روزه داره انتي بيوتيك ميخوره. دكتر گفت  درمان كلودرد هاي چركي با پني سيلين يا اموكسي يسيلين و اين تيپ داروهاست. و حتما هم اگر قرص بديم بايد دوره درمانش رو تموم كنيد تا قرص اخر حتي اگر به ظاهر خوب شده باشين مخصوصا در بچه ها

پسر منم همين گلودرد چركي رو دوبار پشت سر هم گرفت الان بيست روزه داره انتي بيوتيك ميخوره. دكتر ...

اماشاءالله بهتر بشه منم سه تا پنیسیلین زدم اما بچم بدنش کهیر زد چون شیر میدم بعد دکتر قطع کرد و ده تا آمپول سفازولین داد و دو بسته کپسول سفالکسین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اماشاءالله بهتر بشه منم سه تا پنیسیلین زدم اما بچم بدنش کهیر زد چون شیر میدم بعد دکتر قطع کرد و ده ت ...

اره بايد بخوري نموم كنه و الا دوباره ميگيري! و اينكه حتما مسواكتون رو  بعد استفاده هر بار در اب جوش بزاريد تا ميكروبها از بين بره. و اب نمك قرقره كنيد